Vrouw Shay haar afgeknipt, kinderen van PSV’er Zahavi vastgebonden tijdens overval

0

Niet alleen de vrouw van PSV-spits Zahavi, Shay, maar ook zijn drie jonge kinderen zijn zondag door overvallers vastgebonden. De vrouw en vier kinderen, er was nog een kind in huis, kregen ook tape op hun mond geplakt. De overvallers zouden ook het haar van de vrouw van de voetballer hebben afgeknipt. De vrouw en kinderen raakten bij de overval niet gewond.

Twee mannen drongen iets na halfdrie zondagmiddag het huis van de voetballer in Zuid- Buitenveldert binnen. Toen Shay Zahavi de voordeur opende stond een man in een postbezorgersjas voor de deur. Ze werd direct door de man tegen de muur gedrukt.


Achter deze verdachte kwam een tweede man met een vuurwapen in zijn hand het huis binnen die Shay  bedreigde. De verdachten bedreigen de bewoonster met het vuurwapen en binden de bewoonster vast, ook de kinderen worden vastgebonden en krijgen tape op hun mond geplakt. De twee verdachten gaan op zoek naar waardevolle spullen en halen de woning overhoop.

De verdachten gaan er uiteindelijke vandoor met verschillende persoonlijke eigendommen en contant geld en laten de bewoonster en de vier kinderen hulpeloos achter.


De politie heeft maandagmorgen een signalement van de twee verdachten verspreid. Het gaat om een ongeschoren man met een donkere huidskleur van rond de 20 jaar, hij is 1.65 -1.70 meter lang en hij droeg een postbezorger T-shirt en een zwarte jas.

De tweede verdachte is ook rond de 20 jaar, heeft een lichte huidskleur en is 1.65 -1.70 meter lang , Hij droeg een lichtblauw medisch mondkapje en een groene jas met capuchon.

Tips? Neem contact op met 0900 8844 of anoniem via 0800 7000.

bron: misdaadjournalist.nl