Vrouw die acteur MANUEL BROEKMAN voor de rechter sleept na door hem te zijn aangerand: ‘Ik ben woest dat hij het ontkend’

0

De vrouw die naar de rechter stapt, de zaak dient volgende week vrijdag, omdat Manuel Broekman haar medio 2020 zou hebben aangerand, is woest omdat de acteur in een  persverklaring zegt onschuldig te zijn. . “Ik ben echt woest dat hij dit durft. Ik walg echt van die jongen”, aldus de jonge vrouw in kwestie. Broekman is op dit moment met vriendin op vakantie in Columbia en zal, zo zegt zijn management, niet terugkeren om de rechtszaak bij te wonen.

De 35-jarige acteur Manuel Broekman, bekend van de NPO-serie Feuten en Hartestraat, moet op 21 januari voorkomen bij de rechter omdat hij een vrouw zou hebben aangerand. Volgens zijn vermeende slachtoffer heeft hij haar in de zomer van 2020 ongewenst betast op haar meest intieme plekken.


Het nieuws over de vermeende aanranding kwam  gisteren naar buiten via het juicekanaal Juice Channel dat in direct contact met het vermeende slachtoffer van Manuel. “De dame geeft aan dat dit op haar werk heeft plaatsgevonden. De dame geeft verder ook nog aan dat ze hieraan zelf PTSS heeft overgehouden”, aldus Juice Channel. Als bewijs plaatste het Juice Chanel de oproep van de rechtbank.

na de berichtgeving van Juice Channel  zag Manuel zich genoodzaakt om met een reactie te komen. Zijn manager zegt: “Manuel ontkent alle aantijgingen die vandaag in de media zijn gekomen en hij ziet de uitkomst van de rechtszaak met vertrouwen tegemoet.”


Zijn vermeende slachtoffer is woest over die ontkenning van wat er is gebeurd. “Ja, ben echt woest. Dat ie dat durft. Maar goed, we gaan zien volgende week. Alles wat ik te zeggen heb is dat we gaan zien volgende week. Ik walg echt van die jongen.”

Broekman zelf zal niet horen wat de vrouw te zeggen is. Hij is met zijn vriendin op vakantie in Colombia en is niet van plan die vakantie te onderbreken voor de rechtszaak.