Vrouw Ali B geeft duidelijkheid over relatiestatus: ‘Ik wil wel bevestigen dat we niet uit elkaar zijn. Voor de rest doe ik geen uitspraken

0

Breghje Kommers, de vrouw van Ali B, heeft gereageerd op de geruchten dat zij en ónder vuur liggende tegen wie een aanklacht loopt van seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij The voice of Holland relatieproblemen zouden hebben.

Aan RTL Boulevard laat ze zondagavond weten: “Ik wil wel bevestigen dat we niet uit elkaar zijn. Voor de rest doe ik geen uitspraken en ook in de toekomst niet.”


Tegen Ali B, coach in The voice of Holland, is aangifte gedaan wegens grensoverschrijdend gedrag. “Ik ben 100 procent overtuigd van mijn onschuld”, reageerde Ali tegen De Telegraaf. “Het gaat om een beschuldiging over iets dat lang geleden zou zijn gebeurd, maar daar is niets van waar”. De rapper zegt ook “overal” aan mee te werken. “Nogmaals het is niet waar en ik heb vertrouwen dat het onderzoek dat zal uitwijzen.”

The Voice-bandleider Jeroen Rietbergen bekende zaterdag “contact van seksuele aard” te hebben gehad met vrouwen die bij The Voice of Holland betrokken zijn geweest. Zijn opdrachtgever ITV (destijds Talpa) wist al van de aantijgingen, zo blijkt uit een brief van Rietbergen.


Anouk houdt het inmiddels voor gezien als coach bij The Voice of Holland. Dat laat de zangeres zondag weten via Instagram. Aanleiding om te stoppen zijn de aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik. “Na een aantal statements te hebben gezien van Jeroen Rietbergen, en ook na een paar telefoontjes die ik heb gepleegd met bepaalde mensen, weet ik wel genoeg”, aldus Anouk.