Vriendin van ‘hoerenmadam’ Ghislaine Maxwell ‘Ze zal Andrew nooit verraden, maar Trump en Bill Clinton wél’

0

Goed nieuws voor de Britse prins Andrew: ‘Hoerenmadam’ Ghislaine Maxwell zal nooit iets onthullen over de relatie die Prins Andrew had met Jeffrey Epstein, zo vertelt één van haar vrienden. “Voor haar was Andrew een vriend.” Maar over zowel voormalig Amerikaans president Bill Clinton als huidig president Donald Trump zou Maxwell wel willen praten in ruil voor strafvermindering.

Prins Andrew (60) houdt zijn hart vast nu Ghislaine Maxwell, de vriendin van Jeffrey Epstein, achter de tralies zit en zo goed als zeker zal moeten getuigen over haar connectie met de veroordeelde pedofiel, en ook over Andrews mogelijke betrokkenheid. De Britse prins wordt beschuldigd van seks met minderjarigen, die hem werden geleverd door het misbruiknetwerk van het criminele koppel epstein/Maxwell.


Prins Andrew: betrokken bij de zaak?

Nu Ghislaine Maxwell een mogelijke celstraf van 35 jaar wacht lijkt de kans groot dat ze een deal zal sluiten met justitie in ruil voor strafvermindering. Daarvoor zal ze namen moeten noemen. De eerste naam waar haar ondervragers naar gaan vragen is waarschijnlijk die van prins Andrew. Zijn naam wordt al maandenlang gelinkt aan het misbruikschandaal. Gaat Ghislaine zijn naam noemen? “Dat gaat ze niet doen”, aldus Laura Laura Goldman, een effectenmakelaar uit New York en al jaren een goede vriendin van Maxwell, die zegt Ghislaine enkele weken geleden nog te hebben gesproken. “Andrew was een erg goede vriend van haar. Ze is nog niet vergeten dat hij haar heeft geholpen om lid te worden van de high society toen ze voor het eerst naar New York kwam. Ze ziet geen reden om hem tegen hem te getuigen. Wél heeft ze informatie over Donald Trump en Bill Clinton.” Die twee mannen waren bekende vrienden van Epstein, maar zijn nog niet beschuldigd in de zaak.


Menig machtig man houdt op dit moment de adem in nu Ghislaine is gearresteerd. Vriendin Laura Goldman zegt dat Ghislaine volledig werd gehersenspoeld door Jeffrey Epstein. “Ze was ervan overtuigd dat hij met haar zou trouwen, dus bleef ze doen wat zij dacht dat hij wilde”, vertelt ze aan de Britse krant Daily Mail. Laura leerde Ghislaine kennen tijdens één van de decadente feestjes die Epstein regelmatig gaf. “Ze zei me nooit precies wat er aan de hand was, maar ik merkte dat ze bang van hem was. Ze was altijd op haar hoede. Ik geloof dus dat zij compleet door hem gecontroleerd werd. Dat maakt wat ze heeft gedaan niet oké, maar het is wel een verklaring. Als je het mij vraagt is de helft van alle vrouwen die je in de cel aantreft daar vanwege een man.”

Jeffrey Epstein pleegde zelfmoord in zijn cel

Spencer Kuvin, die al sinds het begin van de zaak slachtoffers van Epstein vertegenwoordigd, vreest voor het leven van Maxwell. “Ik denk niet dat ze levend uit de gevangenis zal komen. Dat zei ik destijds al over Epstein en toen lachten ze met uit… Ik denk dat het voor haar niet anders zal zijn. Ze weet veel te veel. Het is een mijn onderbuikgevoel, maar je ziet hoe het de vorige keer gelopen is.” Jeffrey Epstein pleegde afgelopen augustus zelfmoord in zijn cel, al gaat ook het verhaal dat hij in zijn cel vermoord is om hem het zwijgen op te leggen.

Een nieuwe getuige in de zaak stelt nu ook dat ze door Ghislaine is verkracht.

“Zeker 20 tot 30 keer”, vertelde de vrouw tegen Fox News. “Ze penetreerde me met haar vingers en met speeltjes. Ze deed dat naar eigen zeggen om het minder pijnlijk te maken wanneer Jeffrey me verkrachtte. Hij zou het niet fijn gevonden hebben dat ik bleef bloeden. Ze zag zichzelf misschien als een soort coach. Ze zei me dat ik eraan gewend moest raken, want ze hadden me een job als model beloofd. Dit is wat er dan van je verwacht zal worden, zei ze. Zij is even slecht als Epstein.”De jonge vrouw zegt van haar veertiende tot haar zestiende verkracht te zijn. Het eindigde toen ze zwanger raakte van Epstein. “Ik werd gedwongen tot abortus. Omdat ik mijn familie daarover had verteld, organiseerden ze een groepsverkrachting. Ghislaine nam daaraan deel. Ik kon me niet verweren, want ik werd gedrogeerd. Ze dachten dat ik naar de politie wilde stappen en wilden me angst aanjagen. Achteraf lieten ze me naakt achter op het gazon van mijn tuin. ‘De volgende keer kom je niet levend terug’, klonk het. Daarna heeft mijn vader beslist dat we zouden onderduiken.”