Vriend Gerrit op zijn knieën: Zwangere Barbie gaat trouwen!

0

Samantha en Gerrit gaan trouwen (Beeld: Instagram Samantha de Jong)

Samantha de Jong (31) gaat trouwen met Gerrit, de vader van haar nog ongeboren kind! In een filmpje is te zien hoe Gerrit Samantha meelokte naar een restaurant om haar daar vervolgens ten huwelijk te vragen. “Natuurlijk wil ik dat”, reageerde de Nederlandse enthousiast, nadat haar vriend op de knieën ging.


Barbie stapt nog voor haar derde kind geboren wordt in het huwelijksbootje met de vader van het kind. Gerrit. Dat heeft de realityster gedeeld op Instagram. In de video die zij deelt is te zien dat het stel dat samen een kindje verwacht in een restaurant is. Gerrit zit op zijn knieën en stelt de grote vraag: “Wil je alsjeblieft met me trouwen?”

Bij het filmpje schrijft Samantha: „Ben mee gelokt naar een restaurant en ten huwelijk gevraagd door mijn mannetje 🙈😍🙏 oh my God.”


Het is voor Barbie niet de eerste keer dat zij in het huwelijksbootje stapt. Eerder was ze vijf jaar lang getrouwd met Michael van der Plas, de vader van haar twee kinderen Angelina en Milano.

Barbie met ex-man Michael

Michael van der Plas, de ex-man van realityster Barbie, zou overigens nog altijd in de cel zitten voor de handel in merkvervalste spullen. Op de dag van zijn 40ste verjaardag kreeg Michael van de Plan een bijzonder cadeau: hij werd door een  team van de Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (FIOD) samen met vriendin Naomi Dijkstra van zijn bed gelicht en in de boeien geslagen.

Beiden worden verdacht van handel in merkvervalste goederen, witwassen en uitkeringsfraude. Opmerkelijk: de FIOD haalde direct de social media-accounts van het stel offline waar de merkvervalste handel op werd aangeboden.

Michaels zoontje Milano, die sinds de kinderen niet meer bij hun moeder Samantha de Jong mogen wonen, bij papa woont  zou getuige zijn geweest van de arrestatie van zijn vader. Milano zou nu ondergebracht zijn bij MIchaels moeder, waar ook dochtertje Angelina al woonde.De huidige zwangerschap van Barbie roept nogal wat vraagtekens op. Ook al omdat de kinderen Angelina en Milano die ze met ex Michael van der Plas kreeg in augustus 2018 door de kinderrechter onder het gezag van papa Michael, Milano, en Angelina bij diens Moeder zijn geplaatst omdat Samantha niet in staat bleek voor haar kroost te zorgen.

Na de geboorte van het derde kind van Barbie is de kans aanwezig dat Jeugdzorg ingrijpt en in het slechtste geval de jeugdrechter vraagt Barbie’s derde kindje direct na die geboorte uit huis te plaatsen. Een ongeboren kind kan namelijk vanaf de geboorte uit huis geplaatst worden als de stoornis van de moeder, denk aan psychische problemen en/of drugsgebruik, een goede en veilige verzorging en opvoeding van het kind onmogelijk maakt.

Éen ding is zeker: Barbie’s verleden met drugsgebruik, zelfmoordpogingen en de uithuisplaatsing van haar kinderen spreken niet echt in haar voordeel. En wat helemaal niet helpt is dat een vriendin van Barbie recent beweerde dat zij tijdens haar huidige zwangerschap niet alleen alcohol drinkt, maar ook snuift.

De site ditjes en datjes publiceert een inmiddels verwijderd bericht van het Instagram-account van Barbie waarop een voormalig vriendin uithaalt naar Barbie. De woordenwisseling op het social media-account van Barbie gaat over schilderwerk bij haar thuis. Haar appartement was blijkbaar aan een verfbeurt toe, maar Barbie was absoluut niet blij met het resultaat van de klusjesman die het werk gratis uitvoerde in ruil voor positieve publiciteit van Barbie.

De ontevreden Barbie gaf ze de klusjesman er behoorlijk van langs op haar Instagram en dat viel in verkeerde aarde bij de vrouw van de klusjesman. Die vrouw, tot dan vriendin van Barbie, noemt haar een ‘ondankbaar kreng’.

“Alles is netjes!!! Het is nog niet klaar, dat is wat anders”, laat de vriendin weten in een reactie op het sociale mediakanaal van Barbie. “,Ze wilden alleen maar meer gratis en ja ik dacht dat het een wereldwijf was tot ik ontdekte dat ze snuift en drinkt tijdens haar zwangerschap.”

Barbie ontdekte die zwangerschap overigens op een bijzondere manier. Dat ze is in verwachting was van haar derde kindje hoorde ze in de nasleep van het ongeluk dat zij zondag 19 april 2020 had. Barbie raakte betrokken bij een ongeval op de Schenkkade in Den Haag. Ze zat als passagier in een door vriend Gerrit (onder invloed) bestuurde auto. De rit eindigde tegen het hekwerk van een viaduct. “Ik had een zware hersenschudding, een gebroken rib en meerdere gekneusde rug- en nekwervels”, vertelde Barbie daar twee dagen later over.

Wat ze toen nog wist was de ontdekking die de arts in het ziekenhuis deed toen Barbie in coma lag. Samantha blijkt acht weken zwanger te zijn. “Ik kan trots vertellen dat ik zeven weken en drie dagen zwanger ben’’, schrijft ze bij een foto waarop ze haar hoofdwond laat zien. “Tijdens mijn verblijf in het ziekenhuis kwamen ze erachter. Met de baby gaat gelukkig alles goed.’’

 

View this post on Instagram

 

Ben mee gelokt na een restaurant en ten huwelijk gevraagd door me mannetje 🙈😍🙏 oh my God

A post shared by Samantha en Gerrit (@samantha_de_jong29) on