Vriend ANDRE VAN DUIN wil niet dat hij zijn lichaam ter beschikking stelt aan de wetenschap

0

Fernando, de nieuwe liefde van André van Duin wil liever niet dat hij zijn lichaam ter beschikking stelt aan de wetenschap zoals Van Duin wil. “De situatie is wel een beetje veranderd. “Fernando heeft daar zeker andere ideeën over. Hij is meer van het cremeren of begraven.”

André van Duin praatte gisteren in De 10 Vragen tegen Rob Kemps over rouwen, afscheid nemen en zijn overlijden. De 75-jarige presentator en komiek vertelde dat hij denkt dat het ‘zo erg’ zal worden wanneer hij ooit het loodje legt. “Er komt ongetwijfeld een nieuwsbericht, dat ligt geloof ik al klaar. Maar verder, ik denk dat mensen denken: ‘Oh wat jammer nou’, maar dat ze het ook de volgende dag alweer min of meer vergeten zijn.”


Kemps is het daar niet mee eens. Hj meent dat Van Duin lang herinnerd zal worden. “Ik denk dat echt. Maar dat is misschien lastig om over jezelf te zeggen. Iedereen houdt namelijk van jou.” Kemps stelt zelfs dat André van Duin minstens zo’n groot afscheid als koningin Wilhelmina zou moeten krijgen. “Zou het zo erg worden?”, lacht de komiek. “Nee, dat denk ik niet.”