Pagina titel ...
vrijdag, mei 29
BINNENKIJKEN bij Kluun. Voor €250 mag je bij hem slapen

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Omdat de boeken van Kluun na zijn bestseller Komt een vrouw bij de dokter bepaald niet meer als zoete broodjes over de toonbank vliegen verhuurt de schrijver nu zijn woonboot aan toeristen…
Op 15 september verschijnt na jaren van wachten een nieuwe roman van Kluun. ‘DJ’ heet het boek dat volgens de vooraankondiging ‘een schaamteloze roman, over een Nederlandse dj die op de toppen van zijn roem in een rollercoaster belandt’ is.

(Lees verder na de advertentie)

LEES OOK: Wie liegt er? Johan Cruyff koopt voor drie miljoen euro vakantiehuis op Ibiza

Kluun hoopt ongetwijfeld op een nieuwe bestseller om zijn tanende inkomensstroom weer op gang te helpen. Dat de schrijver tegenwoordig op de kleintjes let blijkt wel uit het feit dat zijn huis –in Kluuns geval een woonboot- verhuurt als hij en zijn gezin in het buitenland verblijft. Voor € 250 per nacht slaap je in het bed Raymondus Godefridus Norbertus (Raymond) van de Klundert. Tenminste als je bereidt bent 250 euro per nacht te betalen en Kluun met vriendin Nicole Disbergen en zijn drie kinderen op vakantie is naar hun favoriete Ibiza.

Op airbenb prijst Kluun zijn boot met een wervende tekst die laat zien dat hij vroeger een gevraagd reclameman was. Kluun: “Op onze ruime watervilla (meer dan 200m2) is het heerlijk verblijven tijdens jullie verblijf in Amsterdam. Echt in alle seizoenen is het een genot om hier te wonen. Door het riante lounge terras letterlijk op de Amstel en het fijne terras met grote eettafel boven op de boot, kan je optimaal genieten van de dynamiek van de stad maar tegelijkertijd ook genieten van de vrijheid van het water. Als de zon schijnt kan je zo van het terras in de Amstel duiken voor wat afkoeling (er is een zwemtrap om het daarna weer makkelijk uit te komen).

Deze watervilla is een paar jaar geleden gebouwd en heeft een modern en speels ontwerp met verschillende leef niveaus. Vanuit de woonkeuken heb je een geweldig uitzicht op de Amstel. Zwanen, eenden en allerhande andere watervogels zwemmen recht voor je neus voorbij.
In het onderste gedeelte van onze boot bevinden zich drie kleine kinderkamers. Ook is daar een badkamer met ligbad, douche, twee wasbakken en was machine en droger die gebruikt mogen worden. En hier is ook een apart gelegen toilet.
Op de bovenverdieping is de master slaapkamer met badkamer ensuite (douche, wasbak en toilet). Direct naast deze slaapkamer ligt het redelijk besloten dakterras waar je ongestoord van een nachtmutsje onder de maneschijn kan genieten. Ook op de bovenverdieping maar dan aan de andere kant van de boot ligt een riante werkkamer/gastenkamer met nog een tweepersoons slaapbank.

Lyrisch is Kluun ook over de voorzieningen op zijn boot. “De keuken is voorzien van magnetron, oven, 5 pits gasfornuis, koel/vries combinatie, nespresso apparaat en overige keuken benodigdheden. Er is een DVD speleren, WIFI internet, flatscreen tv, goede geluidsinstallatie via aanwezige computer te gebruiken.”

Kluun en vriendin tegenkomen zit er overigens niet, want schrijft Kluun: “Tijdens jullie verblijf op onze boot zijn wij zelf ook op vakantie dus de hele boot inclusief buitenruimtes staat volledig tot jullie beschikking. Onze fietsen mogen ook gebruikt worden, mits ze goed op slot worden gezet (vast aan een brug, hekje of paal). Mochten ze gestolen worden dan zien wij ons genoodzaakt om Euro 500 (per fiets) van de borg in te houden.”

Overigens verhuurt Kluun zijn boot niet aan iedereen. Het moeten wel fatsoenlijke mensen zijn…. “Wij verhuren onze water villa NIET aan vriendengroepen die naar Amsterdam komen om te stappen. Deze boot is ons thuis waar we heel gelukkig zijn met onze kinderen. We verwachten van onze gasten dat zij genieten van alles wat de boot te bieden heeft maar vooral ook dat zij respectvol met onze spullen omgaan.”

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0