Jimmy kocht het huis met de negen jaar jongere Elizabeth Jobse, die voor voor 99% eigenaar is. De ‘failliete’ Jimmy Geduld bezit slechts 1%. Een constructie waarvoor gekozen lijkt vanwege Jimmy’s faillissement. De nieuwe buren van Jimmy zullen niet vermoeden dat er naast hen iemand woont die twee keer failliet ging.
Het huis in Laren is volledig gemoderniseerd en luxe afgewerkt. Aan de achterzijde, in de uitbouw, is de ruime en luxe woonkeuken. De woonkamer heeft een sfeervolle open haard en een prachtige visgraatvloer. De badkamer is nieuw met ligbad, inloopdouche en vloerverwarming.
Afgelopen augustus ging voor de tweede keer een verslavingskliniek van Jimmy Geduld over de kop. In 2015 ging Gedulds Intervention Nederland failliet, drie maanden geleden werd Geduld Interventies GGZ door de rechter failliet verklaard nadat de voormalig GTST-acteur zelf het faillissement had aangevraagd. Geduld, zelf ex-verslaafde, richtte de instelling in 2016 op. De kliniek in Amsterdam Noord behandelde vooral alcohol- en cocaïneverslaafden, deels ook in Portugal. Een van de cliënten was cabaretier Najib Amhali.
Geduld vertelde zakenblad Quote dat zijn kliniek werd meegesleept in de ondergang van ECP, een factoringbedrijf dat werd gefinancierd door de bank NIBC en privé-investeerders. ECP nam bijna €1 miljoen aan rekeningen over. De afwikkelaars van ECP eisen dat bedrag nu terug. Geduld stelde dat juist híj nog wat tegoed heeft van ECP.
In 2015 ging zijn Intervention Nederland (IN) ook al failliet. IN en Geduld werkten de jaren voor het faillissement nauw samen met het RTL4-programma Verslaafd van Peter van der Vorst. Jimmy Geduld, die zelf jarenlang verslaafd was aan cocaïne en daardoor zijn baan bij Goede Tijden, Slechte Tijden verloor en een huwelijk zag stuklopen, richtte zijn bedrijf IN op in 2011. Op dat moment was hij alweer 8 jaar clean.
Dit voorjaar ging ook de verslavingskliniek van een andere bekende ex verslaafde verslavingsdeskundige uit RTL Verslaafd, Peggy Sue Figueira, failliet, met haar Amsterdamse PSF Verslavingszorg. Daarbij speelde naast financiële problemen ook een ongeoorloofde relatie tussen de naamgeefster en een patiënt een rol.