Voor de tweede keer laatste kans…: ‘Sonja Bakker terug bij ex Barry die haar mishandelde’

0

Sonja Bakker en Barry van Suijdam geven hun relatie een nieuwe poging. Ze gingen uit elkaar nadat Barry Sonja had mishandeld en zij aangifte deed. Hij kreeg daarvoor zelfs een twee weken voorwaardelijk en werkstraf van de rechter.

Een goede bron van het stel vertelt aan De Telegraaf dat de twee elkaar weer in de armen hebben gesloten. “Voor Sonja een moeilijke stap, maar haar liefde voor Barry overwon. De bron van de krant: “Maar ze geeft nog enorm veel om hem. Daar is ze de afgelopen maanden achter gekomen, toen ze bewust een lange tijd geen contact met hem heeft gehad.”


“Het is nog heel pril, maar wel sterk genoeg om de verjaardag van Barry samen op Ibiza te vieren”, aldus dezelfde bron. “Ook Bram, Sonja’s zoon uit de relatie met Jan Reus, was meegekomen naar het Spaanse eiland, net als Isabella, de dochter van Barry.

Sonja ziet ook dat Barry aan zichzelf werkt. Dat deed hij al eerder na het mishandelen van Sonja, maar Sonja hoopt dat dit nu écht zijn vruchten af zal werpen. “Voor de laatste keer wil ze deze relatie een kans geven.”


Barry en Sonja in de Telegraaf niet reageren op het nieuws. Op Facebook lijken ze het in ieder geval te bevestigen, want daar hebben ze hun relatiestatus weer terug aangepast.

Opmerkelijk. Afgelopen november verbrak Sonja de relatie voor de eerste keer na hun knallende ruzie in een taxi, waarbij Barry Sonja aan haar haar zou hebben getrokken en haar zou hebben geslagen. Niet veel later gaf Sonja haar ex met de losse handjes nog een kans. “We hebben de strijdbijl begraven. Het was een vreselijke tijd waar ik doorheen ben gegaan. Iedereen ging zich ineens met mijn leven bemoeien. Ik blijf erbij, wat er is gebeurd, is een ding tussen Barry en mij. Dat hoeft niet heel Nederland te weten. We hebben goed om de tafel gezeten en over bepaalde dingen gesproken. Hij heeft tot vervelens toe zijn excuses gemaakt. Dat siert hem wel,” vertelde ze aan Privé.

Twee maanden geleden, in maart, bleek nadat zij door Barry eind november in de taxi was mishandeld aangifte tegen Barry had gedaan. Op 10 maart werd hij veroordeeld tot twee weken voorwaardelijke gevangenisstraf en een taakstraf van zestig uur.

Daarop brak Sonja ’definitief’ met de vastgoedondernemer. “Ik wilde ook zo graag dat het zou slagen, maar uiteindelijk werkte het toch niet. Misschien herken je dat wel als vrouw? Wij vrouwen proberen er altijd toch maar weer het beste van te maken. Maar toen we opnieuw in dezelfde patronen vervielen, zag ik dat de koek op was. Ik kies nu echt voor mezelf. En ik wil niet worden neergezet als een zielenpoot of zo, want ik kom hier sterker uit.”