ROGIER cancelt tv-date met FRANK: ‘Ach, voor het geld hoefde ik het überhaupt niet te doen, maar Frank zal het wel jammer vinden’

0

Ze vochten elkaar de tent uit. Ze liggen in scheiding. Ze zijn op straat gezet door RTL vanwege hun huwelijksperikelen, maar desondanks zouden Frank en Rogier weer samen op date gaan en dan nog op tv ook. Dat plan behoort nu alweer tot het verleden. Rogier wil zijn nieuwe liefde namelijk niet voor het hoofd stoten en geld heeft hij ook genoeg. “Ach, voor het geld hoefde ik het überhaupt niet te doen. Frank zal het wel jammer vinden, maar het is niet anders.”

Frank Jansen en Rogier Smit zouden weer samen op een date gaan en die zou ook nog eens gefilmd worden voor het programma Eating With My Ex: Going Dutch van Discovery+ waarin exen hun gestrande relatie bespreken. Of de geboden financiële vergoeding de interieurstylisten overhaalden om aan het programma mee te doen is niet bekend. Eerder was Hans Klok al te gast in het programma, waarin hij met zijn ex Frank praatte over drugs doen met Pamela Anderson en bespraken Henk en Chantal uit MAFS hun rampzalige ‘huwelijk’.


Frank en Rogier presenteerden bij SBS Paleis voor een Prikkie, Frank en Rogier Checken In en vorig jaar nog Steenrijk, Straatarm voor RTL. Vanwege hun vechtscheiding verbrak RTL de samenwerking met het tv-duo: “Door persoonlijke omstandigheden is het voor Frank en Rogier niet meer mogelijk om als duo de succesvolle programma’s te presenteren bij RTL die ze voorheen deden”, was te lezen in het statement over het voormalig tv-duo. “Daar heeft RTL alle begrip voor, maar daarmee komt nu een einde aan de vaste samenwerking. De beëindiging is in harmonie besloten en alle partijen kijken terug op een bewogen tijd die niettemin mooie televisie heeft opgeleverd.”

In Shownieuws zei Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven vrijdagavond dat hij verwacht dat het programma ‘spannende televisie kan gaan opleveren.’ “Ik heb er in ieder geval zin in, en het is ook leuk dat ze allebei ja hebben gezegd. Ze hadden ook kunnen zeggen: daar ga ik niet aan beginnen.”


En dat laatste heeft Rogier nu gedaan. “Ik vind dat ik het niet kan maken tegenover mijn nieuwe grote liefde”, vertelt hij aan Bekende buren. “Ik sta er gewoonweg niet achter om te daten met Frank.” Dat hij en Frank voor het geld op date zouden gaan ontkent Rogier ook. Hij zegt geld genoeg te hebben. “Ach, voor het geld hoefde ik het überhaupt niet te doen. Frank zal het wel jammer vinden, maar het is niet anders.”