Voor 469.950 euro kun je de bizar luxe Rolls (inclusief sterrenhemel) van Massa is Kassa-ster Peter Gillis kopen

0

Omdat een zakenrelatie van Massa is Kassa-ster Peter Gillis een grotere Rolls Royce had dan de zijne moest de uitbater van de Oostappen vakantieparken ook een Rolls-Royce Culinan Black Badge (581.882 euro) . Die is inmiddels gekocht en wordt in april geleverd. Het maakt dat de pas twee jaar oude Rolls van Gillis, met nog maar 25.000 kilometer op de teller, de deur uit moet. Voor 469.950 euro bent u de nieuwe eigenaar. Wat u daarvoor krijgt? Onder andere een sterrenhemel…

De 3 ton wegende Rolls Royce Phantom van Peter Gillis, in de fabriekskleur ‘Midnight Sapphire Blue’, kocht hij in Italië voor 475.000 euro zoals in de realityserie te zien was. Het is bepaald geen standaardmodelletje, maar uitgerust met onder meer: bruin lederen bekleding, massagefunctie op alle zitrijen, sterrenhemel, adaptieve cruise control en een koelkastje (om de flügeltjes in koel te houden?).


Om de motor te koelen heeft de Phantom een grote grill met bovenop het zilveren ‘Sprit of Ecstacy’-logo. Voor de autoliefhebbers: de motorisV12 met 6,75 liter aan  slagvolume. Die motor levert 572 pk en legt de van nul naar honderd af in 5,3 seconden.

De uit 2019 daterende Phantom van Gillis met 23.552 kilometer op de teller staat voor 469.959 euro te koop bij autobedrijf Thijs Timmersmans waar hij ook zijn Rolls Culinan SUV bestelde. Wel afdingen, want dat doet Gillis zelf ook altijd.