Voetballer Mohamed Ihattaren getrouwd met TikTok-ster Yasmine

0

(Beeld: Instagram)

Mohamed Ihattaren, de voetballer die op dit moment onder contract staat bij Ajax, is dit weekend in het huwelijksbootje gestapt met TikTok-ster Yasmine. “Mr & Mrs Ihattaren”, schrijft het pasgetrouwde stel. Yasmine is gekleed in een witte jurk met gouden details en hoofddeksel. Mohamed straalt in een eenvoudige zwarte coltrui.


Op Instagram deelt het kersvers getrouwde stel een foto waarop de influencer haar trouwring laat zien.De relatie werd eerder dit jaar bekend en zorgde voor commotie De aanvallende middenvelder ontbrak sinds 15 juli plots bij werkgever Ajax op het trainingsveld vanwege een ernstig veiligheidsrisico vanuit het criminele milieu. Die dreiging zou zijn ontstaan door zijn relatie met Yasmine die op weerstand stuitte bij de familie van Yasmine.

Begin augustus keerde Ihattaren terug op het trainingsveld. De Amsterdamse club huurt Ihattaren dit kalenderjaar van Juventus en moet voor januari beslissen of het de voetballer definitief overneemt.


Yasmine, die bekend staat om haar dansfilmpjes op TikTok en haar liefde voor mode, zou naar verluidt eerder een relatie hebben gehad met voetballer Zakaria Aboukhlal.