Voetballer MOHAMED IHATTAREN en TikTok-ster Yasmine getrouwd

0

(Beeld: Instagram/CP)

Van verloofd, naar geen relatie meer, naar weer verloven en nu dan toch voor altijd samen. Voetballer Mohamed Ihattaren en TikTok-ster Yasmine zijn namelijk getrouwd. De twee zouden gaan samenwonen in Dubai.


“Mr. & Mrs. Ihattaren”, schrijven de twee bij enkele kiekjes van het huwelijk op Instagram. De eerste foto is een foto van hen samen met de trouwringen om. Beide volledig gehuld in het wit poseren ze rondom de locatie waar zij trouwden.

Ihattaren en Yasmine deelden vorig jaar op Instagram een foto waarop Yasmine haar ring liet zien. Zes weken later bleek het koppel echter alweer van elkaar gescheiden te zijn, maar dit jaar verzoenden zij zich weer.


De twee hebben een turbulent liefdesleven. Vorig jaar kon Ihattaren, die toen door Juventus werd verhuurd aan Ajax, niet naar het trainingsveld in Amsterdam komen omdat hij werd bedreigd. Dreigementen die begonnen nadat de voetballer een relatie had gekregen met Yasmine.  Volgens de politie kwamen die bedreigingen uit de criminele hoek.

De 21-jarige aanvallende middenvelder zette eerder deze week zijn herenhuis in Vleuten te koop . Volgens het online kanaal Juice Channel houdt de verkoop van het herenhuis in Vleuten verband met een naderend einde van de carrière van Ihattaren. Hij zou van plan zijn in Dubai te gaan samenwonen met influencer Yasmine Driouech.

Daarna kwam het tóch weer helemaal goed tussen de twee, waardoor Ihattaren nu dus zou overwegen bij zijn vriendin in te gaan trekken. “Gisteren hebben we al gedeeld dat Mo Ihattaren zijn huis te koop heeft gezet”, schrijft @juicechannel_. “Wij hebben daarna meerdere bronnen gesproken die vertellen dat hij van plan is om met Yasmine te gaan verhuizen naar Dubai. Yasmine wil al een langere tijd daar gaan wonen en als alles rond is gaan ze samen daarheen.”

Mocht de informatie van Juice Channel kloppen, dan lijkt dat het einde van de voetballoopbaan van Ihattaren te betekenen.