Virginia (27) verlaat Peter Jan Rens (69)… Verliefd op een vrouw (28)!

0

“Het geeft me een dubbel gevoel, want hoe blij ik ook ben, ik voel me ergens ook schuldig naar mijn gezin toe. Het is een heel dubbel gevoel. Een hekel aan Peter Jan heb ik nu niet ineens. Hij blijft voor mij nog steeds een van de beste vaders die ik ken.’’

Mandy op diezelfde pagina: ,”Ik neem een voorbeeld aan hoe deze twee met elkaar omgaan. Zo wil ik het ook met mijn ex-man doen. Niet verbitterd zijn en alles in het teken stellen van de kinderen. Ik heb er ook twee en met elkaar vormen we een leuk, samengesteld gezin.’’


Voor Peter Jan Rens is de breuk een bittere pil. In tegenstelling tot Virginia had hij helemaal niet het gevoel dat er iets mis was tussen hem en zijn vrouw, zo zegt hij in de krant. “Voor mijn gevoel ging het juist fantastisch. Onze verhouding is altijd stevig geweest met felle woorden over en weer, dat hoorde er een beetje bij. Hoe vaak ik wel niet met een plastic tasje de straat op ben gegaan om nooit meer terug te komen.’’

Dochters Djelisa (5) en Djanina (2) wonen om de week bij hun vader in Tiel en moeder in Maarssen, de plek waar Virginia begin maart bij Mandy introk. Virginia wordt in haar nieuwe huis in Maarsen tevens stiefmoeder van twee kinderen – dochtertje Jill en zoontje Dani – uit de eerdere relatie van Mandy.