Villa overleden plastisch chirurg PARIS MELIS uit RTL’s VERMINKT te koop voor € 2.375.000

0
De villa in Heemstede van plastisch chirurg Paris Melis, die december vorig jaar in Haarlem verongelukte en die gisteren nog prominent te zien was in de nieuwe RTL-serie Verminkt is door zijn weduwe Brigitta te koop gezet voor € 2.375.000.

De opnames van Verminkt waren al afgerond toen chirurg Paris Melis op een boom langs de Westelijke Randweg in Haarlem botste. Melis was direct dood. Hij had waarschijnlijk een beroerte gekregen.


Maar gisterenavond kwam de chirurg weer tot leven in het nieuwe RTL-programma Verminkt. De plastisch chirurg voerde een corrigerende ingreep bij de 32-jarige Chnatal uit nadat ze een maagband had laten plaatsen en haar buik niet meer om aan te zien was. Op televisie was te zien hoe de uren durende operatie verliep en dat Chantal dolgelukkig was met het verbluffende eindresultaat dat Paris Melis had bereikt.

Melis was een kei in zijn vak. Hij werkte als esthetisch plastisch chirurg in het Rode Kruis Ziekenhuis, waar hij brandwondenslachtoffers hielp en vrouwen met borstkanker. Hij was ook voorzitter van de Vereniging van Esthetisch Plastisch Chirurgen en trad steeds vaker publiekelijk op tegen charlatans.


Dat de opnames met Melis na zijn dood werden uitgezonden gebeurde met toestemming van zijn familie en andere betrokkenen. Verminkt stond al voor afgelopen januari in het schema, maar werd verschoven naar nu.
Een woordvoerster van kliniek Bloemingdael, waar Paris Melis werkte, zegt vandaag op de Pagina PRIVÉ in De Telegraaf: “Januari vonden we nog te vroeg omdat de wonden te vers waren. Maar Paris’ familie is blij dat het programma nu wordt uitgezonden. Naast zijn gezin, was dit werk zijn grootste passie. Het op deze manier laten zien wat hij voor andere mensen kon betekenen, is een mooi eerbetoon aan een warm en liefdevol mens.”

De dood van Melis was een drama voor zijn vrouw Brigitta en de kinderen. Die hebben besloten de villa in Heemstede waar ze zo gelukkig waren te verkopen voor €2.375.000. Het huis werd recentelijk volledig gerenoveerd en telt maar liefst 11 kamers, waarvan 6 slaapkamers. Er zijn 2 badkamers.

De bijzondere woning is ontworpen door de architect J. van Bleijswijk Sombeek en wordt in de volksmond ‘Het Schip’ genoemd. Het meest opvallende aan de buitenzijde zijn de ronde vormen in afwisseling met de strakke lijnen. De vloeren zijn van gewapend beton, de kozijnen zijn van staal en de muren zijn wit bepleisterd.

Share.