‘Vieze’ filmpjes leveren FERRY DOEDENS koophuis op (‘Thanks to my 𝘍𝘒𝘯𝘴 die dit mede mogelijk gemaakt hebben’)

0

De ‘vieze’ foto’s en filmpjes van zichzelf dieΒ  Ferry Doedens (31) tegen betaling deelt op OnlyFans hebben de oud GTST-acteur een koophuis opgeleverd. Voor net geen drie ton kocht hij een appartement in een nog te bouwen nieuwbouwcomplex in Amsterdam-Oost. Doedens zegt dan ook: ‘Thanks to my 𝘍𝘒𝘯𝘴 die dit mede mogelijk gemaakt hebben’

Op een Instagram-post laat de acteur zien dat hij een koopcontract ondertekent. “Kan het bijna niet geloven! Midden in het hartje van mijn geliefde Amsterdam-Oost. Nog iets meer dan een jaartje en dan staat mijn nieuwbouwhuis er”, schrijft een opgetogen Ferry. “Trots dat ik dit in mijn eentje heb kunnen bereiken. Thanks to my 𝘍𝘒𝘯𝘴 die dit mede mogelijk gemaakt hebben.”


Die fans betalen op zijn Only Fans-account 12.99 dollar om niets verhullende erotische of (semi-)pornografische foto’s en video’s van Ferry te zien. Doedens betaalde net geen €270.000 voor het appartement van 46 vierkante meter.

Doedens werd twee jaar geleden op non-actief gesteld door GTST-productiebedrijf Endemol Shine omdat hij de coronaregels niet naleefde, Niet veel later begon hij pikante beelden van zichzelf te delen op OnlyFans, de website waar gebruikers erotisch materiaal van zichzelf delen dat tegen betaling kan worden bekeken.


De acteur sluit op zijn Instagram af met een duidelijke boodschap: β€˜Oordeel pas over me als je zelf perfect bent. Ik ben trots as fuck.’