VIDEO – Zie hoe Famke Louise mishandeld werd door ex Tim: de grap die werkelijkheid werd

0


Het gewraakte fragment van de mishandeling begint op 2 minuut 55

Het filmpje van Famke Louise waar zij wordt geslagen door ex-vriend Tim was destijds nog een prank, maar nadat Famke in haar documentaire Famke Next vertelde dat zij met Tim gebroken had omdat hij haar mishandelde zijn de beelden plotseling schokkend. In de oude ‘prankvideo’ is te zien hoe de zangeres keihard wordt geslagen door haar vriend, de Youtuber.


In de documentaire Famke Next vertelt Famke hoe zij door een ex-vriend vreselijk is mishandeld in haar periode als vlogger. De naam Tim noemt ze niet, maar de knal die Tim haar geeft in de video spreekt boekdelen. Famke en Tim, alias Snapking, werden bekend door hun video’s over hun leven op Youtube. ook maakten ze een samen een aantal ‘prank’ video’s. Zo postte Tim een video over hun Valentijnsdag, waarin de zangeres tegen Tim zegt dat ze iets moet opbiechten. Famke zegt een soa te zijn opgelopen. “Soa? Van wie? Ben je serieus?” vraagt Tim.

Terwijl hij een stap dichterbij zet, krimpt Famke ineen. “Ben je serieus of niet?” vraagt Tim weer. Als Famke bevestigend antwoord, krijgt ze een harde klap in haar gezicht en wordt ze door de Youtuber door de kamer geduwd. Als ze schreeuwt “Ik maak maar een grapje!” keert Tim woest om en loopt naar de draaiende camera om die uit te zetten.


Even later in de video maken ze het goed en beweren ze om het hardst dat Tim Famke verder nooit slaat. Al zegt ‘DieTim’, zoals Snapking tegenwoordig heet, wel dat het ontzettend terecht was. Met “Als jullie in een relatie zitten en je gaat dit allemaal voorbereiden naar je vriendin toe. En je vriendin prankt jou dan dat ze een soa heeft. Wat ga jij dan doen met je vriendin? Ga je dan zo blijven staan van: ‘Ja man, ja man.’ Je gaat haar dan toch gewoon klappen? Eerlijk? Laat het weten in de comments.”

In haar documentaire Famke Next deelt Famke gruwelijke details van hoe ze mishandeld werd: “Het gebeurde bijna dagelijks dat hij me sloeg. Zo erg dat hij me op de grond sloeg en dan op me in ging trappen. Met volle kracht in mijn buik en op mijn rug. Er lag soms zelfs bloed op de grond, dan was er een tand door mijn lip gegaan.”

Famke zegt ook op beeld moeten liegen over haar verwondingen. “Hij heeft me zo hard aangepakt op een dag dat ik een gat in mijn hoofd had. En toen zei hij: ‘Je pakt nu je camera erbij en je gaat filmen en zegt dat je met je hoofd tegen een kast aan bent gevallen. We gaan naar de eerste hulp.”

En wat zegt Tim? Tim was niet zo blij met de vragen van Dennis en maakte zich snel uit de voeten door in de auto te duiken. Hij maakte er slechts enkele woorden aan vuil, die hieronder te horen zijn: