VIDEO – Yolanthe viert uitverkiezing meest sexy vrouw van Nederland ooit met topless-foto’s

0

Meest sexy vrouw… (Beeld: Instagram Yolanthe)

Mannenblad FHM 500 viert het 20 jarig bestaan met een speciale prijs: de All Time Favorite Award. En die prijs werd gewonnen door Yolanthe Cabau van Kasbergen die haar uitverkiezing vierde met een sexy en deels topless fotoshoot.


De inmiddels 35-jarige Yolanthe Cabau behoort volgens de lezers van het blad, de Nederlandse man, al sinds 2004 tot de mooiste vrouwen van Nederland, maar is nu officieel de allermooiste door het winnen van de FHM 500 All Time Favorite Awards waar ze het moest opnemen tegen onder anderen Katja Schuurman, Chantal Janzen, Ellemieke Vermolen, Georgina Verbaan, Victoria Koblenko en Kim Feenstra.

Yolanthe is dan ook blij met haar prijs. “Ik vind het echt een heel groot compliment. Schoonheid is zeker niet het belangrijkste en smaken verschillen. Voor mij is deze award niet een compliment van ‘Oh wat ben je perfect’, maar van het gegeven dat ik blijkbaar word gezien als positieve, krachtige vrouw.”


Om na al die tijd weer zo sexy gefotografeerd te worden, was wel weer even wennen voor de superster die tegenwoordig in LA woont. In FHM zegt ze: “Ik heb wel eens sexy shoots gedaan, maar nog nooit zoals deze. Ik doe eigenlijk nooit meer zulke pikante shoots, dus dat was wel even wennen. Je staat daar toch in een gazen rok met alleen een tandenborstel, haha. Maar ik weet dat het een chique, sensuele en arty foto wordt. Met die gedachte ben je gelijk als een stuk comfortabeler en was het heel erg leuk.”

Yolanthe won in 2006, 2007 en 2009 won al de de FHM 100 Sexiest-verkiezing, de voorloper van de FHM500. Nu, meer dan 10 jaar later schittert ze opnieuw in FHM.

Sylvana IJsselmuiden is overigens door FHM uitgeroepen tot Mooiste Vrouw van Nederland van 2020!