VIDEO – Wat een gevaarlijke gek! Lil’ Kleine rijdt 200 waar 30p/u mag om maar te winnen

0

Van te hard rijden tot valsspelen: rapper Lil’ Kleine (26) neemt het tijdens zijn aflevering van StukTV’s ‘Jachtseizoen’ niet zo nauw met de regels. De rapper werd na tal van boze reacties van kijkers gediskwalificeerd. Veilig Verkeer Nederland noemt de acties ‘van de rapper ‘levensgevaarlijk’.

In het programma Jachtseizoen moeten bekende deelnemers vier uur lang uit handen blijven van de makers van StukTV. Daarbij gelden regels. Zo mag er niet langer dan twintig minuten in dezelfde gereden worden en mogen er vooraf geen mensen ingeschakeld worden om te helpen. maar regels zijn nu eenmaal niet besteed aan Lil’ Kleine. In de onderstaande video is te zien dat hij de regels aan zijn laars lapt.


En niet zo’n beetje ook… Kleine rijdt tweehonderd kilometer per uur waar de maximum snelheid dertig is. Hij blijft ook langer dan twintig minuten in dezelfde auto wat niet mag volgens de spelregels. Kijkers reageren verontwaardigd met ‘Echt waardeloos’ tot ‘Wat een stomme aflevering, hij speelt de hele tijd vals’. De negatieve maken dat de makers van StukTV Lil’ Kleine hebben gediskwalificeerd.

Vielig Verkeer Nederland is ook niet blij met de levensgevaarlijke capriolen van Kleine. “Ik vind het jammer dat hij dit gedrag laat zien aan zoveel van zijn volgers”, zegt een woordvoerder van Veilig Verkeer Nederland tegen Shownieuws. “Ik kan me niet voorstellen dat al zijn volgers dat cool vinden.”


“Je ziet dat hij aan de rechterkant inhaalt, dat hij door rood gaat. Dat is gewoon gevaarlijk. Dat zijn dingen die gewoon niet kunnen. Zeker niet als je een verantwoordelijkheid hebt als publiek persoon. Als rolmodel. Je hebt veel volgers. Dan moet je dit gewoon niet doen. Dat moet niet alleen hij zich beseffen, maar ook de redactie van dit programma.”