VIDEO – Victoria Koblenko nagelt dief van haar dure fiets aan digitale schandpaal

0

Victoria Koblenko nagelt de dief van haar dure fiets aan digitale schandpaal. Koblenko is woest nadat een brutale dief haar fiets heeft gestolen. Een oplettende buurvrouw betrapte de dief vanaf haar appartement en filmde het tafereel. Die video van de diefstal heeft Victoria nu online gezet.

“Van wie is die fiets dan, die is niet van jou! Hey! Hey, die is niet van jou! Je bent hem aan het jatten! Die is niet van jou”, schreeuwt de buurvrouw naar de dief. Ondertussen gaat hij ‘rustig’ door met het door doorslijpen van de fietsslot en beweert hij zelf dat de fiets wel van hem is. In de video hieronder is de gebeurtenis nog eens terug te zien.


Victoria schrijft erbij: “Fietsendief, hoe brutaal kun je zijn?! Zie je me shinen op m’n @cortinabikes? Check in de video hoe de fietsendief alle shine steelt om 04:00 in de ochtend. We waren een nachtje niet thuis en onze buurvrouw filmt moedig deze man die de ballen heeft in discussie te gaan met haar dat de fiets van hem is!” Ze vervolgt: “Ik heb lang getwijfeld of ik deze video online ging zetten in verband met privacy. Maar de man is helaas niet herkenbaar. Tenzij iemand z’n stem herkent. Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurt en ik vrees dat Lev vanaf nu met een honkbalknuppel onder ons bed gaat slapen om dit soort lui fatsoen bij te brengen. 🙄 Zitten we straks met een strafblad. Hebben jullie ervaring met goede tracksystemen? Of met honkbalknuppels?”, aldus Victoria.