Pagina titel ...
dinsdag, mei 26
VIDEO – Unieke beelden van hoe Belgische Koningin MATHILDE oefende voor haar huwelijk

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!


Unieke beelden! Zie de repetities te zien van het huwelijk van Filip en Mathilde. De dag voor het huwelijk werd één en ander gerepeteerd in ongedwongen sfeer. De beelden werden nog nooit eerder vertoond.

(Lees verder na de advertentie)

Vrijdag 3 december 1999, in de Kathedraal van Sint-Michiel en Sint-Goedele in Brussel. Een dag voor het huwelijk van kroonprins Filip en prinses Mathilde zijn de technische voorbereidingen voor de live-uitzending volop aan de gang. Tot plotseling alles wordt stilgelegd en iedereen de kerk moet verlaten.

Iedereen vertrekt, maar de camera’s blijven draaien. Het levert deze unieke beelden op: de prinses, die mét repetitiesleep, komt oefenen. Die repetitiesleep is een meterslang stuk witte doek dat om haar middel is gebonden.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0