VIDEO – Pak friet in een keer naar binnen: Samantha heeft grootste mond -6.52 centimeter- ter wereld

0

De 31-jarige Samantha Ramsdell staat in het Guinness Book of records als de vrouw met de grootste mond ter wereld. Officials van Guinness maten bij een tandarts met een digitale schuifmaat de precieze omvang van haar mond, 6.52 centimeter- op. De inwoonster van Stamford, in de Amerikaanse staat Connecticut schaamde zich vroeger voor haar grote mond, maar maakt die nu ten gelde.

Ramsdell heeft haar populariteit te danken aan het sociale platform TikTok, waarop ze liet zien dat ze hamburgers en donuts in één hap verslond. Inmiddels heeft tegen de 2 miljoen volgers, iedereen wil zien hoe ze een zak friet in één keer naar binnen gooit of een hele appel tussen haar tanden wurmt.


“Bijna drie jaar geleden ben ik 45 kilo afgevallen. Dat gaf mijn zelfvertrouwen een enorme boost. Ik begon zangles te volgen, verdiepte me in comedy en plaatste daar filmpjes van op mijn sociale media. Echt viraal ging ik pas nadat ik iets met mijn mond deed. Die video’s waren telkens weer een schot in de roos.”

@samramsdell5


On this weeks journey to find the biggest and best sandwiches… I went to my hometown of Stamford to check out @elmstreetdiner and HOLY 😍

♬ SUNNY DAY – Matteo Rossanese