VIDEO – Na een jaar heeft LeBron James zijn landgoed eindelijk verkocht

0
De originele vraagprijs was 15 miljoen euro, maar al snel zakte LeBronmes naar 13,5 miljoen euro en nu is het huis van de basketballer verkocht voor net geen 12 miljoen euro. Ondanks de fors gedaalde prijs maakt LeBron winst; in 2010 betaalde hij acht miljoen euro voor het landgoed.Bijna een jaar nadat hij het in de verkoop zette heeft LeBron James (30) zijn stulpje in het mondaine Cococut Grove in Miami verkocht. Op het terrein van 3.000 m² o.a. drie zwembaden waaronder een infinity pool, zes slaapkamers, acht badkamers, bioscoopmazaal, wijnkelder, spelletjeskamer en aanlegsteiger.

Recent tekende Le Bron een tweejarig contract bij de Cleveland Cavaliers, goed voor 49,6 miljoen euro. Bovendien maakt hij een paar miljoentjes winst; in 2010 betaalde hij acht miljoen euro voor het domein.


James speelt sinds vorig seizoen terug bij Cleveland Cavaliers, met wie hij afgelopen seizoen de finale van de play-offs verloor tegen Golden State Warriors. Daarvoor was aan de slag bij Miami Heat. Met die ploeg werd hij kampioen in 2012 en 2013.