VIDEO – Lil’ Kleine wil graag Spaanse bak in… Showt stoer dat hij op Ibiza zit en groot stuk hash heeft gekocht

0

Na Dubai is Ibiza de volgende tussenstop van Lil’Kleine in coronatijd. Blijkbaar wil de rapper zijn verblijf nog even op kosten van de Spaanse staat verlengen, want in een filmpje laat hij stoer zien dat hij een groot stuk hash bij zich heeft.

Terwijl heel Nederland zich midden december opmaakte voor de lockdown zat Lil Kleine er ontspannen bij in Dubai. Toen hij het nieuws hoorde dat in zijn thuisland de boel op slot ging postte hij lachend een fimpje in zijn Instagram stories en liet weten dat het zo fijn was dat hij niet in Nederland zat.


Blijkbaar heeft de rapper inmiddels zonnig Dubai verruild voor zonnig IbIza, want nu post Lil’Kleine opnieuw een zonnig filmpje. In de eerste beelden is te zien dat hij op een terras net een groot glas bier heeft gedronken. In de volgende shots showt Lil’ Kleine op zijn hotelkamer dat hij een groot stuk hash bij zich heeft.

Consumptie van het goedje is in Spanje legaal in privéruimtes, maar het bezit op straat kan een boete van tussen de 601 en 10.400 euro opleveren als men niet eerder betrapt is en het als een niet ‘ernstige omstandigheid’ wordt beschouwd. Is het wel een ‘ernstige omstandigheid’ dan lonkt de Spaanse cel.


Lil’ Kleine vindt een beetje drank en drugs altijd wel gezellig en kan ook blijkbaar moeilijk zonder. In een video van Radio 538 biechtte de rapper al eens dan ook op dat hij drugs mee smokkelde naar Tomorrowland, het festival waar hij die dag optrad.

Share.