Pagina titel ...
woensdag, april 1
BINNENKIJKEN in de schitterende WATERVILLA waar CELINE DION 72 miljoen voor wilde hebben, maar ‘maar’ 38 miljoen voor kreeg

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Céline Dion zette de door haar in Florida zelf ontworpen watervilla van bijna 1000 vierkante meter met uitzicht op het strand te koop voor 72.5 miljoen dollar, maar dat bleek ‘iets’ te hoog gegrepen. De koper betaalde slechts 38.5 miljoen. Wat hij daarvoor krijgt? Kijk zelf maar even naar de foto’s en de video en droom weg?

De nieuwe eigenaar krijgt vijf slaapkamers en vijf badkamers in een door de Canadese popster zelf ontworpen villa in stijl van een traditioneel landhuis. Last van de buren zal de koper ook niet hebben, want bij het ontwerp hield Dion uiteraard rekening met haar privacy en dat betekent een hoge ommuring en een toegangshek.

Achter die muren is er een tennisbaan en zijn er maar liefst drie zwembaden met o.a. een lazy river en twee glijbanen. Een van drie baden heeft zicht op het privéstrand. Naast de villa zelf zijn er meerdere aparte woningen op het landgoed: een gastenhuis met acht slaapkamers, een huis bij de tennisbaan, eentje bij het zwembad. Er is ook een strandhuis met slaapvertrek en een massagekamer.

De reden dat Céline het huis te koop zette is simpel: ze gebruikte het huis maar zelden.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0