Pagina titel ...
vrijdag, september 18
VIDEO – KONINKLIJKE PANNE: de Audi A8 van €150.000 van KONINGIN MAXIMA start niet

0

Koningin Máxima en Twente: het lijkt geen gelukkige combinatie. Nog maar een paar weken geleden verloor ze haar pump in het het Springendal in Oud Ootmarsum en nu wllde haar peperdure hofauto, een Audi A8, niet starten toen zij naar huis in Wassenaar wilde.

(Lees verder na de advertentie)

Met recht koninklijke panne vlak voor het vertrek van koningin Maxima van Airport Twente. De accu van haar Audi A8 met kentekenplaat AA 82 weigerde dienst. De chauffeur van de koningin draaide de contactsleutel om, waarop de koninklijke limo volgens omstanders slechts eenmalig een ‘diepe brom’ liet horen.

De BMW van de burgemeester Van Veldhuizen moest opdraven als ‘energiedonor’ om met startkabels de koninklijke Audi A8 weer aan de praat te krijgen. Waarom de accu van de hofauto leeg was, is niet bekend.

Lees verder na advertentie

De limousine waarin Maxima zich doorgaans laat vervoeren is een Audi A8 hybrid, prijs rond de 100.000 euro, en heeft een aandrijflijn die bestaat uit een 2.0 TFSI-krachtbron, een elektromotor en een lithium-ion accu. Het vermogen komt neer op 245 pk met een maximaal koppel van 480 Nm. Gemiddeld verbruikt de A8 Hybrid 6,4 liter per 100 km,

 

 

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0