VIDEO – Jaimie Vaes over filmpje waarin ze ‘op zoek gaat naar cocaïne’: ‘Was een grapje’

0

Het filmpje waarin Jaimie Vaes praat over ‘cocaïne zoeken’ is volgens de verloofde van Lil’ Kleine een grap en volgens Vaes ook nog eens vijf jaar oud. ‘Lío (het zoontje van Vaes en Kleine) zat nog in de verrekijker van zijn vader en daarnaast was dit overduidelijk als grapje bedoeld naar close friends.’ Zie het filmpje en oordeel zelf.

Op internet circuleert het filmpje waarin te zien is hoe Jaimie zichzelf met een vriendin filmt. De twee bespreken in de video dat ze zichzelf gaan aankleden om vervolgens op zoek te gaan ‘naar een beetje cocaïne’. “En als we dat hebben gevonden, zijn we weer de gouwe ouwe.”


Jaimie reageert vandaag in een statement in haar Instagram Stories en zegt: Lieve, lieve mensen, filmpje is vijf jaar geleden op het zonnige Ibiza opgenomen. Lío zat nog in de verrekijker van zijn vader en daarnaast was dit overduidelijk als grapje bedoeld naar ‘close friends’. Helaas zijn er rotte appels die het voor andere doeleinden hebben willen gebruiken’, schrijft ze. Ze sluit af met de woorden: ‘Susie moet haar huiswerk beter gaan doen.’

Jaimie en de vader van haar kind Lil’ Kleine en Jaimie Vaes houden de gemoederen nu al twee weken bezig. Veertien dagen geleden kwam het nieuws naar buiten dat de rapper was opgepakt na een vermeend geweldsincident met zijn vriendin op Ibiza. Jaimie zou bebloed de lobby van het hotel waar ze verbleven zijn ingerend en Lil’ Kleine werd niet veel later gearresteerd en belandde achter de tralies. De zaak werd door een Spaanse rechter geseponeerd wegens gebrek aan bewijs. Eergisteren kwam het stel naar buiten met een verklaring waarin Jaimie aangaf dat er absoluut geen sprake van fysiek geweld is geweest.