VIDEO – Gaat Rogier Smit Ferry Doedens achterna? Halfnaakt snuift hij de geur van zijn net uitgetrokken laars op…

0

Rogier Smit heeft op zijn social media een, inmiddels verwijderd, filmpje gedeeld waarin hij een striptease doet en halfnaakt de geur van zijn laars opsnuift.. Volgers van de Paleis voor een prikkie-ster vragen zich af of Rogier Ferry Doedens achterna gaat en een carrière als pornoster ambieert.

In het filmpje is een halfnaakte Rogier zittend op een bed te zien die zich aan het uitkleden is. Ook snuift hij de geur van een van zijn laarzen op die hij net heeft uitgetrokken… Vervolgens typt de Paleis voor een Prikkie-ster iets op zijn laptop die op bed staat om vervolgens op te staan en zijn jeans uit te trekken. Voor  hij zijn broek laat zakken stopt het filmpje.


Veel volgers reageren geschokt op zijn filmpje met o.a. . “Gozer waar ben je mee bezig 🤦‍♂️🤦‍♂️”, “Ja Rogier ga je ook een OnlyFans profiel aanmaken 😜”, “Jemig, ik denk: ‘Nou wordt het spannend!’, stopt het filmpje…🤷🏻‍♀️”, “Wat ben je nou aan het doen? Webcam sex’en ofso?! 😅” en “Wat een raar filmpje!”, wordt er onder andere geschreven.

Een filmpje ook dat bij RTL-baas Peter van der Vorst waarschijnlijk niet in de smaak gevallen is. Van der Vorst was al not amused over maandenlang moddergooien tussen Rogier en Frank, die in scheiding liggen,  via de bladen. Het contract van Frank en Rogier bij RTL loopt nog bijna drie jaar.


Begin oktober kwam het huwelijk van Frank en Rogier in zwaar weer. ‘Hij is naast zijn schoenen gaan lopen en daarmee maakt hij zich zeker niet geliefd bij de mensen om mij heen. Rogier’s houding in ons nieuwe programma wordt hem niet door iedereen in dank afgenomen’, zei Frank in een interview met weekblad Privé. Frank pakte zijn spullen pakte en ging naar hun huis in Frankrijk. Rogier bleef achter in Den Haag.

Ook de feestdagen vierden zij niet samen.