Management Famke Louise: ‘Ze hebben zich netjes aan de regels gehouden’

0

Famke Louise leert het nooit. Bij de opnames van een videoclip van Famke Louise heeft de politie gisteren 66 boetes uitgeschreven voor het niet naleven van de coronamaatregelen. De opnames waren in een loods in het Noord-Hollandse Lijnden. Volgens het management van Famke heeft zij zich ‘netjes aan de regels gehouden’.

De politie, ondersteund door de Koninklijke Marechaussee, kwam af op een melding over ‘een festiviteit’. ‘Een grote groep mensen was in een ruimte bijeen en de coronamaatregelen werden overtreden. Het betrof een loods aan de Raasdorperweg. Alle 66 aanwezigen hebben een proces-verbaal ontvangen’, schrijft de politie Haarlemmermeer op Facebook.


Rapper Blacka, die ook meewerkte aan de clip, deelt op zijn Instagram een korte video waarin te zien is dat de politie in de loods is.

Famke Louise kwam een paar maanden geleden onder vuur te liggen vanwege haar coronastandpunt toen zij zich aan sloot bij de actie #ikdoenietmeermee van Viruswaarheid-activist Willem Engel. Ze plaatste een video vol vraagtekens bij het coronabeleid van het kabinet en de effectiviteit van mondkapjes. Eerder kreeg ze duizenden euro’s van de rijksoverheid kreeg om de maatregelen juist te promoten. Na onder meer een gesprek met ic-specialist Diederik Gommers kwam ze terug op haar omstreden mening.


“Ze hebben zich netjes aan alle regels gehouden”, zegt het management van Famke Louise. Famke zou ook geen boete hebben gekregen. “Over een boete hebben ze het niet gehad. Ze ligt er niet wakker van. Ze heeft de regels nageleefd, Het management benadrukt dat Famke slechts kort op de set aanwezig was voor de opnames.

Share.