Max Verstappen breekt na twee jaar met Duitse vriendin Dilara: ‘Ik ben weer alleen’

0

Max en Dalira zijn uit elkaar (Beeld: Twitter Max Verstappen)

Max Verstappen is weer vrijgezel. De coureur en de mooie Dilara Sanlik zijn na zeker twee jaar uit elkaar. Dat kwam overigens heel toevallig aan het licht toen een Duitse presentator aan de Nederlander vroeg hoe het met zijn vriendin ging. Het antwoord? “Ik ben weer alleen, Kai.”


Kai Ebel, de presentator van het Duitse RTL, had een bord met vragen voor Verstappen. Aan de coureur de taak om één voor één de stickers van het bord af te trekken, zodat hij de vragen kon lezen. Bij de eerste vraag was het al raak, want achter de sticker stond de vraag hoe het met Dilara Sanlik, de vriendin van de 23-jarige coureur ging. Het werd een pijnlijk moment voor Verstappen, die niet anders kon dan toegeven dat hij niet langer samen is met zijn ex.

“Dat begint al goed,” zei de Limburger toen hij de vraag las. “Max Verstappen vriendin. Dat is het eerste wat jullie vragen? Ik heb er geen meer,” laat de 23-jarige weten. “Ik ben weer alleen, Kai.”


Eind 2018 was het groot nieuws dat Formule 1-rijder Max Verstappen tot over zijn oren verliefd was op de Duitse studente Dilara Sanlik. Dilara komt uit München en was en is goed bevriend met Victoria Swarovski, een erfgename van het bekende juwelenmerk, die op haar beurt weer bevriend is met de Verstappens. Swarovski en de Verstappens duiken al jaren samen op bij feestjes.

Verstappen zag de Duitse brunette voor het eerst op een feest in haar geboorteplaats München en werd daar gekoppeld aan Dilara door Swarovski.

Dilara leek het de afgelopen jaren ook prima te kunnen vinden met de familie van Verstappen. Zo was de vriendin van Max is regelmatig te zien op foto’s van Victoria Verstappen, de zus van Max, en Max’ moeder Sophie. De tortelduifjes reisden samen de wereld over, zo is te zien op foto’s die Max deelde op zijn social media.

Dilara leek Max getemd te hebben, want Max mocht dan op het circuit snel en onvoorspelbaar zijn dat was hij tot Dilara ook in zijn liefdesleven.

Max eerste verovering was de knappe Amerikaanse Sabré Cook. Na Sabré zocht Max het iets dichter bij huis. Seychelle de Vries, zus van racetalent Nyck de Vries, was de gelukkige! Nadat die relatie gestrand was kwam hij op het circuit de Zweedse Mikaela Ahlin-Kottulinsky tegen en raceten ze voor even de liefde tegemoet. Maar op de dag dat wereldkundig werd dat het stel uit elkaar was werd Max al gespot met de Vlaamse schone Joyce Godefridi, de ex van crosskoning Jeffrey Herlings. Ook Joyce bleek geen blijvertje, waarna Max eerste gelinkt werd aan de Nederlandse Roos van der Aa en vervolgens aan de al even Hollandse Maxime Pourquié.Een zestal vrouwen die allemaal Max blijkbaar niet konden geven wat Dilara wel lukte. Tot voor kort dan, want nu is ook Dalira een een ex van Max.