Verloofd! België krijgt royal wedding (prinses Maria Louise trouwt William Isvy)

0

(Beeld: belgianroyalpalace)

Verrassend nieuws van bij onze zuiderburen. België krijgt een echte royal wedding nu prinses Maria Laura is verloofd en de dochter van prinses Astrid en prins Lorenz in het najaar van 2022 gaat trouwen met haar vriend William Isvy.


Niemand wist dat prinses Maria Laura een relatie had, maar Maria Laura blijkt al jaren een koppel te vormen met William Isvy, die in Parijs is geboren, maar momenteel in Londen woont en werkt. William heeft een Frans-Marokkaanse vader, terwijl zijn moeder de Britse nationaliteit heeft. Hij en Maria Laura wonen ook samen in de Britse hoofdstad.

De 33-jarige Maria Laura is de oudste dochter van prinses Astrid en prins Lorenz en een nicht van de Belgische koning Filip. Waar en wanneer het koppel elkaar ontmoet heeft, is niet duidelijk, maar mogelijk vond die eerste ontmoeting plaats op de werkvloer. Beiden wonen en werken namelijk in Londen.


Maria Laura is klimaatanalist bij de ngo CIFF. William Isvy (30), zoon van een Britse moeder en een Frans-Marokkaanse vader, werkt in het vermogensbeheer. Hij is een fervent tennisser en reiziger, twee interesses die hij volgens het paleis met prinses Maria Laura deelt.

Op sociale media plaatste het koninklijk huis een foto van het verloofde koppel. ‘Prinses Maria Laura en de heer William Isvy hebben zich verloofd. Felicitaties aan de toekomstige bruid en bruidegom!’, staat daarbij geschreven. Naar alle verwachting stappen Maria Laura en William in het najaar van 2022 in het huwelijksbootje, op een locatie ergens in Brussel. Astrid en Lorenz kregen in totaal vijf kinderen samen: Amedeo (35), Maria Laura (33), Joachim (26), Luisa Maria (26) en Laetitia (18).