VERLIEFDE SCHEETJE KARIN: Nooit meer terug naar Bonaire, wonen op de camping, werk bij de benzinepomp en gek op kleinzoon

0

Haar Hans mag het misschien nog hopen, maar zijn scheetje Karin keert nooit meer terug naar Bonaire waar ze samen een minigolfbaan runden. Karin is verliefd, druk bezig met regelen van haar scheiding en heeft werk gevonden bij een benzinepomp.

Op de site van Ik Vertrek geeft Karin een update over haar leven nadat zij vertrok van Bonaire en brak met man Hans.
“Hoi Ik Vertrek fans hier een kleine update, want er is ondertussen wel het een en ander gebeurd. Het gaat op dit moment goed met mij. Ik heb eindelijk mijn eigen plekje op de camping, waar ik acht maanden per jaar mag verblijven. Ik ben veel bij mij familie en ga ook vaak naar mijn kleinzoon Divano, waar ik helemaal gek op ben! In mei word ik weer oma van nog een kleinzoon. Dat vind ik helemaal geweldig. Verder heb ik nog steeds goed contact met de familie van Hans en logeer ik daar ook vaak.”


Naar Hans en zelfs naar Bonaire zal Karin niet terugkeren. “Met Hans heb ik geen contact meer. Voor de scheiding moet nog een hoop geregeld worden, maar dat doet onze advocaat. Zelf ben ik niet meer van plan om naar Bonaire te gaan. Ik geniet van mijn kleinkinderen en zij zijn op dit moment het belangrijkste in mijn leven. Nu kan ik in ieder geval een echte oma zijn!”

Na een half jaar niets doen heeft Karin ook weer werk gevonden. “Sinds kort heb ik een leuke baan gevonden bij een benzinestation. Hier ga ik 24 uur per week werken. Want ja, ik zal toch weer aan het werk moeten na zes maanden niks gedaan te hebben. Daarnaast moet ik jullie nog iets zeggen, jullie zijn de eerste die het horen. Ik ben eind oktober namelijk verliefd geworden. Dus mijn nieuwe jaar ga ik in met een superlieve man en een leuke baan. Ik mag niet klagen.
Ik wens iedereen dan ook een hele fijne kerst en een gezond 2022.”