BINNENKIJKEN – Pech voor tv-kok Rudolph van Veen: huwelijk uitgesteld en ook nog onverkoopbaar huis

0
Besloten Rudolph van Veen (53) en Simone van den Berg (45) na negentien jaar samen te wonen te gaan trouwen gooide het coronavirus roet in het eten.  De bruiloft is voor de zekerheid maar verschoven naar 2022. Dat geeft het paar ook de tijd om hun villa in Hilversum te verkopen, want dat wil maar niet lukken.

Rudolph ging op Simone’s verjaardag op zijn knieën en dat was het mooiste verjaardagscadeau dat hij haar kon geven. “De kers op de taart. Ik wil het al vanaf het moment dat we elkaar ontmoetten”, vertelde zijn verloofde Simone in ‘Beau Monde’. Rudolph en Simone leerden elkaar kennen bij Life & Cooking, waar het buurmeisje van Simone werkt. Die vroeg haar een keertje mee te gaan toen er een item moest worden gedraaid in Tilburg. “Ik hing aan de telefoon toen Rudolph binnenkwam. We keken elkaar aan en het was ‘bam’”, zegt Simone.


Dat was bijna twintig jaar geleden. Rudolph in het maandblad: “We hebben veertien jaar gependeld tussen Hilversum, waar zij woonde, en Tilburg, waar ik een loft had. (…) Nadat onze zoon Ralph, die nu zeven is, geboren was, sliep hij in Tilburg in de badkuip, omdat er geen kinderkamer was.” Toen Ralph naar de basisschool ging werd duidelijk dat het zo nu langer ging en besloot het stel samen een huis te zoeken in het Gooi.

Het nu verloofde paar wilde elkaar eigenlijk volgend jaar het jawoord te geven, maar met oog op het coronavirus denken ze nu aan 2022.  Dat geeft de de tv- Kok ook wat meer tijd om zijn villa in Hilversum te verkopen, want dat wil nog niet echt lukken. Het optrekje staat op dit moment in de verkoop met een korting van 45.000 euro.


Vroeg de tv kok eerst nog 1.695.000 euro voor zijn villa, nu vraagt hij 1.650.000 euro. Zelf kocht hij de villa voor 1,2 miljoen euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1.250.000 euro.

Het gaat om een vrijstaande villa die op ongeveer honderd meter van twee prachtige natuurgebieden ligt. De woonoppervlakte bedraagt 222 vierkante meter. Het aantal kamers, verdeelt over twee woonlagen bedraagt negen, waaronder zes slaapkamers en twee badkamers inclusief sauna. Dit alles verdeeld over twee woonlagen plus kelder, inclusief wijnkelder, en een zolder.

De keuken wordt door de makelaar als volgt omschreven: “Vanuit de hal loop je rechtstreeks de royale complete keuken in, met een aanrecht van ruim 8 meter, kookeiland, werkeiland, vaste kasten en diverse inbouwapparatuur”.

In de achtertuin is een buitenchalet voorzien van elektra en een keukenblok! In de vrijstaande garage en kan de koper drie auto’s kwijt.