VECHTSCHEIDING! ‘Scheetje’ Karin: ‘Hans is een aggressieve alcoholist’

0

De vechtscheiding tussen  ‘scheetjes’ Hans en Karin is begonnen. Nadat ze elkaar vorige week beschuldigen van vreemdgaan is het nu Karin die zegt dat haar Hans niet alleen een drankprobleem heeft, maar onder invloed van alcohol ook agressief wordt.

‘Scheetje’ Karin onthult in een interview met weekblad Privé dat Hans een drankprobleem heeft. “Op een dag ging het vreselijk mis”, vertelt Karin aan het weekblad. “Hans stond patat te bakken, toen ik ineens een schreeuw uit de keuken hoorde komen. Ik rende er meteen naartoe en zie hem op de grond vallen. Overal lag bloed en er kwam schuim uit zijn mond.”


Hans bleek een epileptische te hebben gehad. In het ziekenhuis bleek ook dat zijn leverwaarden zeven keer zo hoog waren als normaal. “Ze vroegen of hij veel dronk. Eenmaal bijgekomen hield hij het op zeven biertjes per dag, maar ik hielp ze meteen uit de droom en zei dat het er eerder achttien waren en dan ook nog eens drie glazen wodka!”

De artsen vertelden hem geen druppel alcohol meer te drinken, maar dat was tegen dovenmansoren gericht.  Hans bleef drinken. Dat resulteerde in juni, twee weken voor het vertrek van Karin naar Nederland, in ruzie. “Die avond, en alles wat daar toen is voorgevallen, was voor mij de druppel. Hij werd ook agressief en slingerde allerlei verwijten naar m’n hoofd.”


“Hij schreeuwde dat hij helemaal klaar met me was en dat ik mijn spullen moest pakken en oprotten… Tsja, ik was gewoon bang en die nacht ben ik in een hotel gaan slapen. Het leek wel of er in zijn hoofd iets was gebarsten.” Hans ontkent in Privé overigens een ’groot probleem’ te hebben.

Karin maakte de scheiding twee weken geleden bekend. Zij vertelde dat Hans een nieuwe vriendin zou hebben. Hans ontkende dit met  “Echt waar niet. Ik hou van Karin. Ik vraag elke dag: ‘Kom naar huis’, maar ze komt niet.” Zijn hele reactie is in de video hierboven te zien.

Nadat Karin afgelopen maandag in RTL Boulevard bekendmaakte dat zij en Hans uit elkaar waren claimde zij ook dat Hans een nieuwe vriendin zou hebben. Hans ontkende het huilende. “Echt waar niet. Ik hou van Karin. Ik vraag elke dag: ‘Kom naar huis’, maar ze komt niet.”

Maar vandaag doet onthult Hans in het nieuwe nummer van weekblad Privé dat Karin een nieuwe liefde heeft en dat hij dat per toeval ontdekt heeft. Hans in het weekblad: Onze telefoons hebben een online back-upsysteem. Als zij waar dan ook een foto maakt, is deze op onze account te zien, dus ook op Bonaire. Hierdoor zag ik dat ze het leuk had met iemand. Dat was al drie dagen nadat ze hier was vertrokken. Hoelang dit al speelt, weet ik niet. Ik weet totaal niet waar ze deze man heeft leren kennen. In drie weken ben ik twaalf kilo afgevallen door alle ellende.”

Volgens Hans had juist Karin bevestigd dat er een nieuwe man in haar leven was. “We hebben gesproken en toen kwam het hoge woord eruit. Ze heeft verteld iemand anders te hebben, maar ook waarom ze niet meer terug wil. De heimwee is enorm, maar er spelen veel meer dingen, waar ik het nu niet over wil hebben. Ze verblijft momenteel bij mijn moeder, die ernstig ziek is. Karin helpt haar, dat dan weer wel. Het is moeilijk om te omschrijven hoe ik mij voel. Teleurgesteld is zachtjes uitgedrukt. We zouden hier samen oud worden. Ze heeft zich zelfs al uitgeschreven als inwoonster van Bonaire. Ik heb dit niet zien aankomen,” vertelt hij vorige week aan Privé.Hans kondigde ook strijdlustig aan dat als er gescheiden wordt Karin niet hoeft te rekenen op haar aandeel in mini-golfbaan op Bonaire. “Dan raakt ze ook alles kwijt, natuurlijk.” Die waarschuwing lijkt Karin weinig te deren. Hans in het weekblad: “Karin heeft haar keuze gemaakt. Ze heeft laten weten dat we financieel niets hoeven te delen. Ze vindt het allemaal goed. Denk je het op deze leeftijd voor elkaar te hebben en dan dit. We hebben zo veel tegengeslagen gehad en konden samen de hele wereld aan. Aan iets moois is abrupt een eind gekomen.”