Toch vechtscheiding op komst? ‘Moeder Wesley Sneijder woest op Yolanthe!’

0

Is dit het begin van een heuse vechtscheiding tussen Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau? Wesley Sneijder mag in de media niets zeggen over de afwikkeling van de huwelijksbreuk zijn moeder Sylvia lijkt nu de knuppel in het hoenderhok te gooien door helemaal los te gaan op ex-schoondochter Yolanthe en haar familie.

De reden dat Sylvia woest is op Yolanthe c.s. is de een rouwadvertentie van de tante van Yolanthe, Hansje. Die overleed onlangs op 75-jarige leeftijd. De familie maakte dat bekend door een rouwadvertentie in een krant. Terwijl Yolanthe en Xess Xava daar wel werden genoemd, stond de naam van Wesley er niet bij. Waarschijnlijk omdat Wesley en Yolanthe al meer dan een jaar gescheiden leven. Maar desondnaks vindt Wesley’s moeder het schandalig dat de naam van haar zoon niet op de rouwkaart wordt vermeld.


“Ik vind het werkelijk respectloos om de naam van Wesley er niet bij te zetten”, zegt Sylvia in weekblad Party. “Het lijkt er inderdaad sterk op dat dit bewust is gedaan. Ik heb er gewoon geen woorden voor. Alsof mijn zoon tante Hansje niet zou hebben gekend. Hij kende haar al tien jaar.” Sylvie benadrukt ook in het blad dat Yolanthe en Wesley nog niet officieel gescheiden zijn en dat het dus netjes zou zijn geweest als zijn naam ook in de advertentie had gestaan. ” Mijn zoon heeft het hart op de goede plaats en nu is hij, zonder dat hij er iets aan kan doen, de gebeten hond.”