Pagina titel ...
BINNENKIJKEN in de villa van de vermoorde MARCEL VAN HOUT die voor €4.750.00 te koop is gezet door zijn van de moord verdachte ex-vrouw….

0

LIKE op Facebook en je kijkt binnen bij de mooiste celebrity huizen!

De villa van de op 22 november 2017 vermoorde Marcel Van Hout (51) in het Belgische Neerpelt is voor €4.750.000 te koop gezet door zijn van die moord verdachte ex. De villa mag bijzonder worden genoemd en komt inclusief wellness, bioscoopzaal, vier slaapkamers en autolift. EVEN BINNENKIJKEN?

(Lees verder na de advertentie)

 

Het is overigens niet de riante villa waar Marcel van Hout het leven liet die te koop staat, maar een van zijn huizen verderop. De woning wordt aangeboden namens zijn 45-jarige ex, die nog altijd een moordverdachte in het onderzoek is.

Het was zij die de vijftiger dood vond in een grote plas bloed. Hij was geliquideerd met twee kogels waarvan één in het hoofd. Na zijn dood bleek de ex de enige erfgename.

Of zij ook plannen heeft de villa waar de moord is gepleegd ook te verkopen, is niet duidelijk. Die villa is in het kader van het lopende onderzoek nog altijd verzegeld. In haar verklaringen vlak na de moord heeft de vrouw gezegd dat ze de villa wil verkopen wegens de hoge schuldenlast.

Voor mogelijke betrokkenheid bij de moord zit Roger C. al zeven maanden in de cel. Hij was de klusjesman voor Van Hout en de ex. Hij zou onder meer de bewakingsbeelden onklaar zou hebben gemaakt.

Voor 4.750.000 euro krijgt u een perceel van 5.872 m² met daarop een villa met 1.620 m² bewoonbare oppervlakte en een binnenzwembad .


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();