Pagina titel ...

BINNENKIJKEN! Voor zesde keer aangehouden ex liet eerst steenrijke MARCEL VAN HOUT vermoorden door klusjesman (en minnaar) en zette toen zijn villa voor €4.750.00 te koop….

0
De ex van de op 22 november 2017 in het Belgische Neerpelt vermoorde, steenrijke, zakenman Marcel Van Hout (51), Jouhara, is voor  de ZESDE KEER aangehouden nadat klusjesman -en minnaar- Roger C. heeft verklaard dat hij het wapen waarmee hij Van Hout doodde doorgeladen van Jouhara had gekregen en dat alles door haar was voorbereid dat hij alleen maar de trekker hoefde over te halen.  Het motief: de erfenis en de woning.

Jouhara A., net als Van Hout uit Eindhoven, zou een klusjesman, Roger C., hebben aangezet tot de moord. Hij is twee weken na de gruwelijke vondst aangehouden en zit nog steeds achter tralies. Gedurende het onderzoek heeft hij telkens andere verklaringen afgelegd. Daaronder ook een bekentenis dat hij de trekker heeft overgehaald.

Vorige maand is er een reconstructie geweest. Volgens Belgische kranten bekende de klusjesman opnieuw. Na de schoten nam hij de computer mee waarop de beelden van de beveiligingscamera’s worden opgeslagen.

De villa van de op 22 november 2017 vermoorde Marcel Van Hout (51) in het Belgische Neerpelt werd na zijn dood door Jouhara voor €4.750.000 te koop gezet. De villa mag bijzonder worden genoemd en komt inclusief wellness, bioscoopzaal, vier slaapkamers en autolift.

Het is overigens niet de riante villa waar Marcel van Hout het leven liet die te koop staat, maar een van zijn huizen verderop. De woning werd midden 2018 aangeboden door de toen 45-jarige ex, die toen al een moordverdachte in het onderzoek was. Het was zij die de vijftiger dood vond in een grote plas bloed. Hij was geliquideerd met twee kogels waarvan één in het hoofd. Na zijn dood bleek de ex de enige erfgename.

In haar verklaringen vlak na de moord heeft de vrouw gezegd dat ze de villa wil verkopen wegens de hoge schuldenlast. Voor mogelijke betrokkenheid bij de moord zat Roger C. toen al zeven maanden in de cel. Hij was de klusjesman voor Van Hout en de ex. Hij zou onder meer de bewakingsbeelden onklaar zou hebben gemaakt.


Klusjesman Roger C. heeft inmiddels toegegeven dat hij verantwoordelijk is voor de dood van zakenman Marcel van Hout uit Eindhoven. Na twee jaar in de cel heeft de 48-jarige C. uit Diepenbeek bekend dat hij de 51-jarige Van Hout heeft doodgeschoten in zijn villa op Grote Heide in België, net over de grens bij Valkenswaard.

Van Hout had vlak voor zijn dood zijn testament had aangepast zodat zijn ex de belangrijkste erfgename zou worden.

Marcel Van Hout werd op 22 november 2017 door zijn ex dood aangetroffen in de keuken van zijn villa aan de Tisselrietweg in de wijk Grote Heide in Neerpelt. Hij was doodgeschoten en lag in een plas bloed. De ex was ongerust geworden nadat hij niet op zijn werk was verschenen.

Een dag daarvoor is de steenrijke Eindhovenaar om het leven gebracht, bleek uit het onderzoek. Twee weken na de moord werden de klusjesman en Jouhara A. – de 45-jarige ex van Van Hout -gearresteerdWaar

Jouhara A. werd al snel weer vrijgelaten. Enkele maanden later verdween ze opnieuw achter de tralies, en werd, na negentien dagen, opnieuw vrijgelaten. In januari vorig jaar werd ze voor de derde keer gearresteerd na een verklaring van de klusjesman. A. wacht sindsdien een eventuele strafzaak af met huisarrest. Nu is ze dus opnieuw gearresteerd. 

Marcel van Hout en Jouhara A. waren weliswaar gescheiden, maar hadden daarna nog goed contact met elkaar.  Van Hout was de vijfde inwoner van de Belgische villawijk die door geweld om het leven kwam. De gekende criminelen John Mieremet, Sam Klepper, Marco Eijk en Robert Sengers gingen hem voor.
Verkocht is de villa nog niet, want er werd door justitie beslag op gelegd .
Deals geselecteerd uit het aanbod van: Vakantiediscounter - Tui - D-Reizen - Corendon - Sunweb - Prijsvrij - Suntip - Stip Reizen & Cruises Share.

Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();