Pagina titel ...
maandag, februari 17
BINNENKIJKEN! Ex liet eerst steenrijke MARCEL VAN HOUT eerst vermoorden door klusjesman (en minnaar) en zette toen zijn villa voor €4.750.00 te koop….

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

De ex van de op 22 november 2017 in het Belgische Neerpelt vermoorde, steenrijke, zakenman Marcel Van Hout (51), Jouhara, is opnieuw aangehouden nadat klusjesman -en minnaar- Roger C. heeft verklaard dat hij het wapen waarmee hij Van Hout doodde doorgeladen van Jouhara had gekregen en dat alles door haar was voorbereid dat hij alleen maar de trekker hoefde over te halen.  Het motief: de erfenis en de woning.

(Lees verder na de advertentie)

 

De villa van de op 22 november 2017 vermoorde Marcel Van Hout (51) in het Belgische Neerpelt werd na zijn dood door Jouhara voor €4.750.000 te koop gezet. De villa mag bijzonder worden genoemd en komt inclusief wellness, bioscoopzaal, vier slaapkamers en autolift.

Het is overigens niet de riante villa waar Marcel van Hout het leven liet die te koop staat, maar een van zijn huizen verderop. De woning werd midden 2018 aangeboden door de toen 45-jarige ex, die toen al een moordverdachte in het onderzoek was. Het was zij die de vijftiger dood vond in een grote plas bloed. Hij was geliquideerd met twee kogels waarvan één in het hoofd. Na zijn dood bleek de ex de enige erfgename.

In haar verklaringen vlak na de moord heeft de vrouw gezegd dat ze de villa wil verkopen wegens de hoge schuldenlast. Voor mogelijke betrokkenheid bij de moord zat Roger C. toen al zeven maanden in de cel. Hij was de klusjesman voor Van Hout en de ex. Hij zou onder meer de bewakingsbeelden onklaar zou hebben gemaakt.

Klusjesman Roger C. heeft inmiddels toegegeven dat hij verantwoordelijk is voor de dood van zakenman Marcel van Hout uit Eindhoven. Na twee jaar in de cel heeft de 48-jarige C. uit Diepenbeek bekend dat hij de 51-jarige Van Hout heeft doodgeschoten in zijn villa op Grote Heide in België, net over de grens bij Valkenswaard.

Van Hout had vlak voor zijn dood zijn testament had aangepast zodat zijn ex de belangrijkste erfgename zou worden.

Marcel Van Hout werd op 22 november 2017 door zijn ex dood aangetroffen in de keuken van zijn villa aan de Tisselrietweg in de wijk Grote Heide in Neerpelt. Hij was doodgeschoten en lag in een plas bloed. De ex was ongerust geworden nadat hij niet op zijn werk was verschenen.

Een dag daarvoor is de steenrijke Eindhovenaar om het leven gebracht, bleek uit het onderzoek. Twee weken na de moord werden de klusjesman en Jouhara A. – de 45-jarige ex van Van Hout -gearresteerdWaar

Jouhara A. werd al snel weer vrijgelaten. Enkele maanden later verdween ze opnieuw achter de tralies, en werd, na negentien dagen, opnieuw vrijgelaten. In januari vorig jaar werd ze voor de derde keer gearresteerd na een verklaring van de klusjesman. A. wacht sindsdien een eventuele strafzaak af met huisarrest. Nu is ze dus opnieuw gearresteerd. 

Marcel van Hout en Jouhara A. waren weliswaar gescheiden, maar hadden daarna nog goed contact met elkaar.  Van Hout was de vijfde inwoner van de Belgische villawijk die door geweld om het leven kwam. De gekende criminelen John Mieremet, Sam Klepper, Marco Eijk en Robert Sengers gingen hem voor.
Verkocht is de villa nog niet, want er werd door justitie beslag op gelegd .

CHECK! WEDDEN DAT U GELD GAAT BESPAREN?

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK