Pagina titel ...

BINNENKIJKEN in zijn drie miljoen kostende Portugese villa waar Louis van Gaal KNVB-top ontving

0
Lous van Gaal ontving KNVB-directeuren Nico-Jan Hoogma en Eric Gudde die de hem probeerde over te halen voor de derde keer coach van Oranje te worden in zijn nieuwe Portugese villa van 3 miljoen. Van Gaal droomt van het winnen van de wereldtitel volgens jaar in Qatar met Oranje, maar heeft ook zijn eisenpakket. Gaat de KNVB niet akkoord met dat eisenpakket dan blijft Louis lekker aan de rand van zijn privé zwembad bij zijn droomvilla zitten.

In 2004 kochten Louis van Gaal en zijn vrouw Truus hun eerste huis in Portugal, maar dat bescheiden optrekje hebben ze recent verruild voor een drie miljoen euro kostend appartement in het rich and famous resort Quinta da Lago in de Portugese Algarve. Louis en zijn vrouw Truus zijn gek op het Portugese land waar, volgens Van Gaal, ‘het egoïsme nog niet zo ver doorgeschoten is als in Nederland’ volgens Van Gaal.

Dat Louis van Gaal gek is op Portugal steekt hij ook niet onder stoelen of banken. “De vriendelijkheid van de mensen. Het altijd klaarstaan voor een ander. Ik kan het allemaal zeer waarderen hier. Iedereen denkt dat wij voor de zon in Portugal zijn gaan wonen, maar het is veel meer dan dat. In Nederland is het egoïsme ver doorgeschoten. Ik kan het vergelijken. Ook met Engeland bijvoorbeeld. Daar is het duidelijk minder ver doorgeschoten. Ik weet het ook van Duitsland: ook minder ver. De sociale afhankelijkheid is daar groter. Het stemt wel tot nadenken. Maar in Nederland zie je nu dus ook dingen gebeuren. Een ernstige crisis en het kán dus wel, dat je ‘gewoon’ naar elkaar omkijkt. Of zoals Premier Rutte het op tv verwoordde: “Klop een keer op het raam bij je buren, om te vragen hoe het gaat. Dat is positief. Maar je moet afwachten wat er van overblijft na ‘corona’”, vertelde hij al eens in een interview met de Amsterdamse krant Het Parool.

Voor zij nieuwe appartement, gelegen op de grens van het natuurreservaat Ria Formosa, dat een beschermde Unescostatus heeft vanwege haar bijzondere flora en fauna, betaalde van Gaal 3 miljoen euro en kreeg daarvoor een appartement met drie slaapkamers en vijf badkamers. De woonoppervlakte bedraagt 240 vierkante meter en bestaat verder uit privéterrassen en een eigen verwarmd zwembad. De keuken is voorzien van alle denkbare inbouwappparatuur en beschikt over een kookeiland. Vanuit de woonkamer heeft Louis uitzicht op het meer van Quinta do Lago. Buiten dit alles beschikt het resort over een eigen clubhuis met alle mogelijke en denkbare luxe.

Share.

Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();