Valt LINDA DE MOL op foute mannen? GORDON waarschuwde haar in 2007 bij eerste ontmoeting met Jeroen Rietbergen (‘Ik zei tegen haar: Je weet dat ze hem vieze Jeroentje noemen?’)

0

Valt Linda de Mol op foute mannen? Het heeft er alle schijn van, want toen zij voor de eerste keer Jeroen Rietbergen ontmoette werd ze door Gordon expliciet gewaarschuwd voor de muzikant, waarmee Linda recent brak nadat bekend werd dat zich achter de schermen bij The Voice ongepast gedroeg. Zo stuurde hij o.a. foto’s van zijn geslachtsdeel naar vrouwen. Gordon: ‘Ik zei tegen haar: Je weet dat ze hem vieze Jeroentje noemen?’

Gordon vertelt in Boerderij Van Dorst dat hij erbij was toen Linda de Mol Jeroen Rietbergen voor het eerst ontmoette, jaren geleden. De zanger en presentator waarschuwde Linda voor Jeroen’s reputatie 0mdat hij de verhalen die toen al over Rietbergen de ronde deden kende. .


Gordon tegen presentatrice Raven van Dorst en Anouk, die net als hij te gast was in Boerderij Van Dorst: “Ik presenteerde een programma met haar (Linda de Mol, red) en ik zei toen al tegen haar: ‘Je weet dat ze hem vieze Jeroentje noemen..?’. En daar is ze waarschijnlijk toch op gevallen. Maar: ze is gewaarschuwd geweest.”
Gordon vindt het desondanks ‘wel heel erg voor haar’.

Tussen 2007 en 2022 had Rietbergen – met een korte onderbreking – een relatie met Linda de Mol. In januari 2022 beëindigde De Mol de relatie wegens aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik bij The Voice of Holland aan het adres van Rietbergen, waarvan hij het grensoverschrijdende gedrag in een publiekelijke verklaring heeft toegegeven.