Valentijn! Marco Borsato deelt zoenfoto’s met ‘mijn grote liefde’ Leontine

0

Verzoening op komst tussen Marco Borsato en de vrouw die hij bedroog, Leontine? Borsato wachtte tot de nacht om zoenfoto’s te delen met zijn ‘Valentijn’ Leontine. In een video deel de zanger liefdesfoto’s van hem en Leontine uit betere tijden. Tijden, die zeker wat Marco betreft, weer terug mogen komen. Leontine lijkt niet ongevoelig voor de avances van de man van wie zij vorig jaar scheidde.

“Valentijnsdag is een dag dat je geliefde al dan niet anoniem even in het zonnetje zet”, schrijft hij bij een collage op Instagram. “Of in ieder geval even laat weten dat je aan hem of haar hebt gedacht.”


Als het over de liefde gaat is voor Marco op Valantijsdag nog maar een vrouw. “Zij is nog altijd mijn Valentijn!” schrijft hij over Leontine. “Fijne Valentijnsdag!” In de video zijn foto’s van vele mooie momenten te zien van Marco en Leontine, waarbij hij schrijft: “Mijn grote liefde!” Zoon Luca reageerde niet veel later met: luca_borsato
❤️🙌

Wachten is nu op de eventuele reactie van Leontine, die waarschijnlijk sliep toen Marco zijn liefdesserenade online zette. maar Leontine lijkt niet ongevoelig voor de avances van haar ex van wie zij vorig jaar scheidde na liefdesbedrog van zijn kant.


Begin dit jaar plaatste Leontine een post met een cocon en een vlinder, met de getallen 2020 en 2021 eronder. Op het bericht reageerde Marco gelijk met: “Je hoeft niet meteen een vlinder te zijn 🦋❤️” Daar leek hij te wijzen naar zijn eigen nummer Vlinder, uit 2004.

Een nummer met o.a. de volgende tekst: “Het komt allemaal goed, wacht nou maar af wat de tijd met je doet. Het is nu nog te vroeg, alles wat groot is, begon ooit klein. Je hoeft niet meteen een vlinder te zijn.”

Iets meer dan een jaar geleden, op 4 februari 2020, was de koek na een huwelijk van 22 jaar op tussen Marco en Leontine. Aanleiding was de door weekblad Privé in oktober 2019 onthulde affaire van de zanger met pianiste Iris Hond, die in oktober 2019 aan het licht kwam. Marco kwam zelf met een verklaring naar buiten nadat weekblad Privé het verhaal had gepubliceerd. Op Instagram schreef Marco dat er inderdaad sprake was van een vriendschap die verder ging dan hij had voorzien en dat het van korte duur was. Leontine zou op de hoogte zijn geweest van de affaire, die tien jaar terug had plaatsgevonden.

In een gezamenlijk statement om hun scheiding wereldkundig te maken luidde het: “Na een huwelijk van meer dan twintig jaar hebben we met pijn in onze harten besloten om uit elkaar te gaan. We zijn dankbaar voor de mooie jaren die ons samen zijn gegeven. We vragen iedereen om ons en de kinderen en rust en privacy te geven om dit te kunnen verwerken.”

De breuk leek vooral een zware wissel op Marco te trekken. Hij besloot te stoppen met zijn werk bij The Voice Kids. Hij zat er, zo schreef hij ook in een post op social media, helemaal doorheen.Marco liet zich vrijwel heel 2020 niet horen of zien op zijn social media. Afgelopen december reageerde hij wel onder een post van André Hazes die zijn verloving met Monique de wereld in slingerde: ‘Gefeliciteerd jullie! Wees zuinig op elkaar’, schreef hij, inclusief hartjes.

Ook Leontine van zich horen. Ze feliciteerde Marco die maand met zijn verjaardag. ‘Fijne verjaardag’, schreef ze op Stories bij foto’s van hem met zijn drie kinderen Luca, Senna en Jada.

Op de laatste dag van 2020 sprak de zanger in zijn eerste Instagram-post van 2020 van het ‘verdrietigste jaar van zijn leven’: ‘Vandaag exact een jaar geleden was mijn laatste post. Dit was het meest verdrietige jaar uit mijn leven. En al is het verdriet nog niet verwerkt, ik kijk vol vertrouwen naar 2021’, schreef de 54-jarige zanger. ‘Ik wens mijn meest dierbaren heel veel liefde en geluk in het nieuwe jaar! Luca, Senna, Jada, Leontine.’

Nieuw jaar, nieuwe kansen: Op Instagram begonnen Marco en Leontine 2021 beiden met een hoopvolle boodschap. En nu Valentijnsdag is er dus die liefdesverklaring van Marco aan zijn ex Leontine.