Vakantiehuisje op Ameland is goudmijn voor Catherine Keyl

0
Het huis heeft een royale tuin met een ruim terras op het zuiden en westen
Nabij zijn de bossen, het openluchtbad en een tennisbaan
Één kamer is voorzien van een 2-persoonsbed, een flatscreen televisie . De ander heeft twee losse bedden
Het huis is voorzien van (gratis) internet, een flatscreen televisie met Dvd-speler,
Een slaapkamer heeft een badkamer met douche en toilet.
De andere slaapkamer heeft wel een eigen douche, maar geen toilet
De woonkamer met open keuken
In de keuken een vaatwasser, combi-oven met magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat en een wasmachine.
Vanuit de woonkamer en keuken en het terras is er uitzicht over de weilanden
van 1 mei tot en met 30 september is het huisje nog maar tien dagen te huur
Waar de gemiddelde Nederlander een jaar hard moet werken om een inkomen van 25.000 euro te verdienen incasseert Catherine Keyl dat bedrag met de verhuur van vakantiehuisje op Ameland waar vakantiegangers bijkans om vechten om het te mogen huren…
Eind 2012 kocht Catherine Keyl voor 150.000 euro in het dorp Ballum op Waddeneiland Ameland een vakantiehuisje. En drie jaar later blijkt dat een gouden greep te zijn geweest, want vakantiegangers staan in de rij om het huisje van Catherine te huren.

Ze toucheert ieder jaar tegen de 25.000 euro, aan huurpenningen. Dat betekent dat ze in de drie jaar dat zij het huis nu bezit de aankoopprijs al voor de helft heeft terugverdiend. Een rendement waar geen spaarrekeningen tegenop kan.


Waar haar huisjes verhurende buren op het terrein Roosdunen te Ballum er alles aan moeten doen om, zelfs in de zomermaanden, hun bezit aan vakantiegangers te verhuren kan Catherine Keyl rustig achterover leunen, want sinds bekend is dat zij haar vakantiehuis in Ballum verhuurt loopt het storm.

Van mei tot oktober is het huis van Keyl constant verhuurd. En dat voor een gemiddelde prijs van 150 euro per nacht voor het huis dat maximaal plaats biedt aan vier personen. Een kleine rekensom leert dat Keyl van begin mei tot eind september al snel 20.000 euro verdient aan de verhuur van het huisje. En dan zit het huis met Pasen, de herfstvakantie en met Kerst ook nog eens vol.


Het huis dat Keyl verhuurt heeft een royale tuin met een ruim terras op het zuiden en westen. Vanuit de woonkamer en keuken en het terras is er uitzicht over de weilanden. Er zijn 2 slaapkamers met elke een eigen ruime badkamer. Één kamer is voorzien van een 2-persoonsbed, een flatscreen televisie en badkamer met douche en toilet. De ander slaapkamer heeft twee losse bedden en een badkamer met bad en douche. Keyl biedt gratis internet aan haar huurders. Voor 15 euro extra mag u van Catherine overigens ook uw hond meenemen.

Nabij zijn de bossen, het openluchtbad en een tennis en golfbaan. Het strand ligt op ongeveer 1900 meter afstand en het dorpje Ballum op zo’n 800 meter.

Huurders die verwachten dat zij bij aankomst door Keyl zelf worden ontvangen komen overigens van een koude kermis thuis. Catherine heeft de rompslomp rond de verhuur uitbesteed.