Vakantie afgeblazen: LEE TOWERS breekt heup

0

Lee Towers heeft zijn vakantie naar Curaçao moeten afblazen. De zanger heeft, na een val in zijn nieuwe appartement, zijn heup gebroken.

“Het gaat steeds beter”, zegt Lee die vandaag met zijn revalidatie begint. “Een geval van een ongeluk in een klein hoekje, want ik struikelde per ongeluk over een tapijt dat ze kwamen leggen”, vertelt Leen Huijzer, zoals hij eigenlijk heet in het AD. “Een lullige vertoning. En als je dan valt, helpt de leeftijd ook niet mee, hè. Ik voelde meteen dat het mis was. Heel vervelend, heel pijnlijk ook.”


De 76-jarige Lee heeft inmiddels in het ziekenhuis een nieuwe heup gekregen. “Dat hebben de artsen vakkundig gedaan”, zegt hij tegen de krant. het maakt dat Lee zijn vakantie naar Curaçao heeft moeten afblazen. “Daarom keken we heel erg uit naar onze vakantie op Curaçao komende weken. Die hebben we moeten uitstellen.” Het wordt een moeilijke tijd. “Ik moet helemaal opnieuw leren lopen. En ik liep natuurlijk al lastig. Ik heb nu een rollator, maar als je een nieuwe heup moet je eigenlijk zo snel mogelijk aan de bak. Uiteraard wel voorzichtig, maar we zijn van de niet lullen maar poetsen-generatie. Dus we gaan ervoor.”

“Gelukkig krijgen we veel steun van onze vier kinderen en kleinkinderen. Zij regelen en organiseren van alles. Niet alleen voor mij, ook voor Laura. Daar zijn wij heel gezegend mee. Maar eerst gaan we even kijken hoe het revalideren gaat. Volgens de doktoren ziet alles er netjes uit dus ik verwacht dat ik snel weer de oude ben”, aldus Lee in de krant.