Vader Wilfred Genee dacht dat zijn vrouw dood was en overlijdt door hartinfarct

0

De vader van Wilfred Genee is aan een hartinfarct overleden omdat hij dacht dat zijn vrouw dood was nadat ze van de trap gevallen was afgelopen weekend. Zijn vrouw was echter ‘slechts’ bewusteloos geraakt na de val van de trap. Johan Derksen heeft maandagavond tijdens een uitzending van talkshow De Oranjezomer het trieste nieuws van het overlijden van Genee’s vader gemeld. “Wilfred heeft met hele trieste familieomstandigheden te maken”, zei Derksen in de sporttalkshow. Hij vroeg aan kijkers of ze Genee komende tijd met rust willen laten.

De vader van Genee overleed afgelopen weekend. “De vader van Wilfred Genee is dit weekend overleden tot groot verdriet van de familie”, aldus de woordvoerder van Talpa gisteren. De nabestaanden willen niet reageren op het verdrietige nieuws. “De familie vraagt nadrukkelijk om privacy in deze moeilijke periode.”


Hélène Hendriks, die De Oranjezomer sinds dit weekend presenteert omdat Genee een week vakantie had, wenste haar collega en zijn familie namens De Oranjezomer ontzettend veel sterkte toe.

Sinds Hendriks de honneurs waarneemt voor Wilfred Genee heeft ze de sporttalkshow al twee avonden op een rij een kijkcijferrecord bezorgd. Zaterdag keken 847.000 mensen, zondag groeide dat door tot 891.000. Daardoor werd Genee in diverse showmedia besproken, maar vraagt Derksen hem even met rust te laten.


De dagelijke uitzendingen van De Oranjezomer zijn nog tot deze week te zien. Daarna zal het reguliere seizoen van Veronica Inside weer van start gaan.