Vader Ron geveld door nierziekte – Sylvie Meis: huwelijk zonder haar ouders

0

Sylvie Meis trouwt in Florence zonder dat haar ouders Rita en Ron aanwezig zijn! Zo wordt de mooiste dag van Sylvie overschaduwd door de afwezigheid van Rita en Ron. De trieste reden: Sylvie’s vader is ernstig ziek.

In Italië trouwt Sylvie Meis vandaag voor de wet met Niclas Castello (42), kunstenaar van beroep. Ze zijn inmiddels zo’n anderhalf jaar samen. Vandaag vindt het officiële gedeelte plaats; de echte bruiloft is zaterdag. Maar hun geluk is nu al overschaduwd omdat  Sylvie’s ouders niet naar Italië komen voor de droomhuwelijk. De trieste reden: Sylvie’s vader Ron is ernstig ziek. Hij heeft een nierziekte. Zijn vrouw Rita, Sylvie’s ouders wonen in de regio Antwerpen waar het coronavirus weer flink is opgelaaid, is vanwege besmettingsgevaar genoodzaakt bij hem te blijven


Sylvie zegt in het Duitse BILD: “Helaas heeft mijn vader al maanden een nierziekte, dus het is voor zijn gezondheid niet mogelijk om naar Florence af te reizen.”

Zoon Damian (14) zal zijn moeder naar het altaar leiden. “Hij zal mijn vader goed vertegenwoordigen,” zegt Meis. Sylvie’s ouders hoeven de bruiloft niet helemaal te missen: het spektakel wordt via een livestream uitgezonden.  “Zodat mijn ouders op de een of andere manier de hele dag bij ons kunnen zijn.”


Ondanks de afwezigheid van Rita en Ron belooft het een groots huwelijksfeest te worden voor Sylvie. Het feest had eigenlijk al in mei moeten plaatsvinden, maar vanwege de coronacrisis werd de ceremonie uitgesteld. De locatie is hetzelfde gebleven: een boetiekhotel met uitzicht over Florence in Sylvies favoriete land Italië. ,”Het is er stijlvol en met een gespiegelde balzaal zoals Versailles”, vertelde Sylvie eerder. De bruiloft zal maar liefst vier dagen gaan duren.

Sylvie leerde de Duitse kunstenaar Niclas Castello kennen op de bruiloft van een goede vriendin in juni van afgelopen jaar. Hun relatie nam al snel serieuze vormen aan en in oktober maakten de twee bekend te willen trouwen.

In 2017 verloofde Sylvie zich met de steenrijke zakenman Charbel Aouad, maar die verloving kwam nooit tot een huwelijk. Binnen enkele maanden verbraken de twee hun verloving.

Sylvie was acht jaar getrouwd met voetballer Rafael van der Vaart, hun zoon Damian is 14 en woont nu bij zijn vader in Denemarken