Vader Natalie, de vermeende minnares van DIRK KUIJT, is er doodziek van

0

Albert Barnhoorn, de vader van Natalie de vermeende minnares van DIRK KUIJT, is er doodziek van! Sinds de voetballer vorige weel bekend maakte na 17 jaar huwelijk te gaan scheiden van zijn Gertrude wordt het Noordwijkse CDA-raadslid Natalie gezien als echtbreekster. en daar is niets van waar zegt haar vader.

Weekend sprak met haar vader Aldert Barnhoorn, die verbijsterd is dat zijn dochter wordt genoemd als de nieuwe vriendin van Dirk Kuijt. ‘Het is heel onterecht. ik ben er doodziek van’, zegt hij boos. Het is klinkklare nonsens. Het is zelfs niet een klein béétje waar. Het schijnt dat iemand in Noordwijk dat verhaal de wereld in heeft geholpen, misschien een politiek tegenstander van mi|n dochter. En dat is een eigen leven gaan leiden. Dan worden er verbanden gelegd, maar het is absolute onzin.’


Vader en dochter kennen Kuijt wel. ’Ik ken Dirk Kuijt van het dorp’, vervolgt Aldert. ‘We hebben elkaar vorig jaar gesproken bij hert ontsteken van de kerstboom bij Huis ter Duin. We zaten even te praten voor de gezelligheid, maar voor de rest spreek ik hem nooit. Mijn dochter heelt hem ook nooit meer gezien. Het is heel bizar allemaal. Maar we zitten er wet mee, want mijn dochter is lid van de CDA tractie in Noordwijk. Zij wordt beschadigd door dit soort idioterie.’

In het weekblad zegt de vader ook: ‘Ze krijgt op Instagram honderden haatberichten van mensen en wordt daar heel nerveus van. Mijn dochter heeft vorige week al gesproken met een reporter die maar noteerde. Toen zei ze ook dat het niet waar was. Ze dacht: het verhaal is hier- mee ten einde. maar met haar ontkenning is mets gedaan. Het wordt alleen maar groter. Die man zei ook dat er foto’s van hen samen waren, nou. die zijn er absoluut niet. Ze proberen een smeuïg verhaal te maken ten koste van mijn dochter. Ik ben er klaar mee.’


De vader van Nathalie is dan ook furieus en overweegt stappen te zetten. ’Als die media het niet rectificeren, stap naar mijn advocaat Dit is een ernstige aantasting van haar naam en dat moet rechtgezet worden, want het is complete onzin. Dit gaat werkelijk te ver. Ik kan best tegen een geintje, maar daar is hier geen sprake van. Hier wordt de goede naam van mijn dochter beschadigd.’ Ook de mogelijkheid da zijn dochter hem met alles verleid heeft sluit hij
uit. Ik heb een goede verstandhouding met Nathalie en als zij tegen mij zegt dat het absoluut niet waar is dan geloof Ik dat. Ik heb onvoorwaardelijk vertrouwen in haar’

Als echte Noordwijker kent hij wel de verhalen over Dirk Kuijt en vreemdgaan. ‘Die verbalen doen al heel lang de ronde, maar daar bemoei ik me met mee. Ik heb daar niks mee te maken. Wat hij doel moet hij zelf weten, maar het verhaal dat hij iets met mijn dochter heeft, is niet waar.*