Vader Jos Verstappen na overwinning Max met helikopter naar ziekenhuis gebracht

0

Jos Verstappen is zondag na de overwinning van zijn zoon Max met een helikopter naar het ziekenhuis gebracht. De voormalig Formule 1-coureur kreeg last van ernstige steken in zijn buik.

Dit vertelde Jan Lammers, sportief directeur van de Grand Prix, vanmorgen bij de Ochtendshow van Radio 538. Volgens Lammers gaat het inmiddels beter met vader Jos.


Op het circuit werd gedacht aan problemen met zijn galblaas, of nierstenen. Verstappen (49) blijkt echter ontstoken darmen te hebben en heeft antibiotica gekregen. “Daarna moet het weer goed gaan”, vertelt hij.

Zijn zoon Max won voor eigen publiek op overtuigende wijze de Grand Prix van Nederland en gaat weer aan de leiding in de strijd om de wereldtitel.


De Dutch Grand Prix in Zandvoort is gisteren door zo’n drie miljoen mensen op televisie bekeken. Op Ziggo Sport stemden zo’n 1,64 miljoen mensen af op de race en op Ziggo Sport Select ongeveer 1,34 miljoen kijkers.

UPDATE: Op Twitter laat de voormalig Formule 1-coureur weten dat het INMIDDELS goed met hem gaat. “Alles goed met mij. Onkruid vergaat niet”, schrijft Jos op Twitter.