Vader DRIES verdrietig over relatiebreuk zoon DAVE en JAZZLYN

0

Vader Dries Roelvink is verdrietig over de relatiebreuk van zoon Dave en de moeder van hun 2-jarig zoontje, Jazzlyn

“Ik ben net geland op Las Palmas. We betreuren het erg natuurlijk”, zo laat Dries aan Shownieuws weten. “Voor de rest houden we het nu even bij de verklaring van Dave.” Dave liet in de verklaring die hij plaatste op Instagram weten het besluit lastig te vinden.


“Bij deze wil ik jullie vertellen dat ik en mijn vriendin hebben besloten te stoppen met onze relatie”, zo schrijft Dave in zijn Instagram Stories. “Pijnlijk om te moeten accepteren dat ons gezin uit elkaar valt waar ik zo trots op ben.”

Dave schrijft verder dat hij en Jazzlyn vooral nog bij elkaar waren voor hun zoontje. “Ik weet uit ervaring dat een kind twee gelukkige ouders nodig heeft want mijn ouders zijn vroeger ook puur mijn broer en mij te lang bij elkaar gebleven en dat hebben wij niet positief ervaren.”


Hij laat weten dat er geen ruzie is. “We gaan ervoor zorgen dat onze zoon er zo min mogelijk van gaat voelen en hebben goede afspraken gemaakt over de omangsregeling.” Tot slot schrijft nog te werken aan zijn herstel. “Ik focus mij in deze moeilijke periode op onze zoon en mijn familie.”

Dave Roelvink zat dit jaar wekenlang in een afkickkliniek in Zuid-Afrika, zo vertelde zijn vader Dries. Zo’n drie jaar geleden worstelde Dave ook al met een drank- en drugsverslaving. Daarna richtte hij samen met onder anderen Najib Amhali, die ook kampte met verslavingen, een afkickkliniek op in Abcoude.