Pagina titel ...
vrijdag, juni 5
Vader Brokeback Mountain-acteur Heath Ledger zet zes jaar na zijn zoons dood zijn droomhuis te koop

0

De vader van Brokeback Mountain-acteur Heath Ledger zet zes jaar na zijn zoons dood zijn droomhuis te koop.


Zes jaar na de dood van Heath Ledger kan zijn vader Kim het pas over zijn hart verkrijgen om het huis dat hij voor zijn beroemde zoon ontwierp en liet bouwen in het Australische Perth te verkopen. De Brokeback Mountain-acteur stond op het punt in het huis te trekken toen hij dood gevonden werd in New York.

(Lees verder na de advertentie)

6 jaar na de tragische dood van Ledger, heeft zijn vader Kim, weliswaar met pijn in zijn hart, besloten het huis te verkopen waarin Ledger nooit zou wonen. Vader Kim: “We hebben het samen ontworpen en Heath en ik praatten veel over het huis. Hij keek er zo naar uit om er te gaan wonen, maar helaas…. Het huis was zo goed als klaar toen hij overleed.”

De woning, met bijna 800 vierkante meter aan vloeropppervlak, telt twee verdiepingen, heeft zes slaapkamers, vijf badkamers en drie balkons en een extra grote keuken. Op de begane grond is de woonkamer die naadloos overloopt in de tropische tuin met Buddha-beelden, een prachtig zwembad en een garage die plaats biedt aan vier auto’s.

Bijna op de dag dat Ledgers vader zijn huis in Perth te koop zette voor 4.6 miljoen dollar besloot actrice Michelle Williams haar huis in Brooklyn te koop te zetten. Ze kocht het huis acht jaar geleden met de overleden acteur Heath Ledger. Na Ledgers dood in 2008 woonde Williams nog enige tijd met haar dochter Matilda in het huis. Nu wonen ze in Los Angeles.

Ledger werd op 22 januari 2008 op 28-jarige leeftijd dood in zijn appartement gevonden met een hoeveelheid slaappillen op zijn nachtkastje en in de badkamer. De pillen waren allemaal voorgeschreven door zijn artsen. Uit onderzoek bleek dat hij overleed aan een mengeling van de voorgeschreven opiaten en benzodiazepinen. De combinatie veroorzaakte een acute vergiftiging. De politie bevestigde dat er geen sprake was van kwaad opzet of zelfmoord.

De Australische acteur won in 2009 postuum nog een Academy Award voor zijn rol in The Dark Knight, nadat hij in 2006 al eens werd genomineerd voor Brokeback Mountain.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0