BRIDGET (45) en ANDRE (26) bevestigen: ‘JA, HET IS OVER EN UIT’

0


BEVESTIGD! De prille liefde tussen Bridget Maasland (45) en André Hazes (26) is alweer voorbij. De reden? Alle aandacht voor het liefdespaar. volgens de twee is dat de doodsteek geweest voor de relatie. Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten”, zo laten ze weten”.

Drie maanden heeft de veelbesproken relatie tussen Bridget Maasland (45) en André Hazes (26) geduurd. Een relatie begon op 10 november en eindigde op 14 februari. Juist op Valentijnsdag, de dag van de liefde, haalde André Hazes zijn spullen uit huis bij Bridget.


Het nieuws over de breuk werd gisterenavond gebracht door Privé’s-hoofdredacteur Evert Santegoeds in Shownieuws. Santegoeds vertelde dat André op Valentijnsdag al zijn spullen bij Bridget had weggehaald. Een teken aan de wand voor de nakende breuk leek ook te zijn  dat op Valentijnsdag, afgelopen vrijdag, zowel Bridget als André geen liefdesfoto’s van elkaar of lieve berichtjes over elkaar hebben gepost op Instagram.

Volgens Santegoeds heeft Bridget bij haar aankomst op het vliegveld van Curaçao, precies een week geleden, ook  een half uur zitten wachten op het vliegveld, voordat André haar kwam ophalen. “Wellicht was de blondine daar niet zo blij mee. De twee waren samen op vakantie op Curaçao, waar overigens ook de ex van Hazes, Monique Westenberg aanwezig was. Wellicht dat dat ook voor wat onrust heeft gezorgd.”


‘Ik wil vechten voor het geluk van ons gezin. En dat weet Dré ook.’

Op het moment dat Maasland op Curaçao aankwam verdween Andrés ex Monique Westenberg (42) met kleine Dre (3), die vakantie vierde op het eiland, uit beeld…

Maar Westenberg maakte op Curaçao wel duidelijk dat ze niet de liefdeshanddoek in de ring had gegooid als het om André Hazes (26) gaat. ‘Ik wil vechten voor mijn gezin. En dat weet Dré ook, zei ze op het eiland.

Hazes plaatste zondagavond een video op zijn Instagrampagina waarin Trijntje Oosterhuis het nummer Kleine Jongen zingt, met de wellicht toepasselijke woorden: “Het leven is niet makkelijk, er is tegenspoed op ieder ogenblik.”

Vorige week, op 9 februari, was het al opvallend dat het juist RTL Boulevard, de werkgever van Bridget Maasland, op haar site kopte: Eerste scheurtjes in de relatie van André Hazes (26) en Bridget Maasland (45)? Dat naar aanleiding van het feit dat de zanger zonder Bridget, maar met ex Monique Westenberg (42) en zoontje André (3) op het paradijselijke eiland Curaçao verbleef waar ze zich goed vermaakten. Pas na een week arriveerde Bridget ook.Ruim drie weken geleden, op 21 januari, hintte Bridget nog op een huwelijk met André in een Instgrampost