Uit met SARAH 2! ANDRE HAZES en MONIQUE WESTENBERG samen in relatietherapie in aanloop naar huwelijk

0

André Hazes heeft Sarah Salah aan de kant geschoven. De zanger lijkt opnieuw zijn hart te willen geven aan Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje Dre die vandaag zes jaar wordt. Overigens niet uit onvoorwaardelijke liefde, maar omdat hij denkt dat hij zijn fans alleen weer achter zich krijgt door Monique zijn JAWOORD te geven. Andre en Monique zijn inmiddels zelfs samen in relatietherapie ter voorbereiding op hun huwelijk.

Het is het juicekanaal Live Of Yvonne dat meldt dat de relatie tussen Andre Hazes en Sarah Salah weer over is. Yovonne Coldeweijer schrijft: “André merkt dat Monique als een ster uit zijn docu is gekomen. Omdat hij erg veel kritiek heeft gekregen op zijn vijfdelige egotrip, voelt hij dat hij het publiek alleen nog voor zich kan winnen als hij weer samenkomt met Monique. Hij is bang dat zijn comeback anders finaal zal gaan mislukken. Nou komt het: ze gaan zelfs samen in relatietherapie 😂 pisss.”


Monique wordt sinds de Videoland-docu over André Hazes bijna een week geleden op Videoland verscheen lof toegezwaaid over haar aandeel. “Monique voelt zich volgens spionnen momenteel helemaal de queen. Wie weet wordt ze dan eindelijk mevrouw Hazes!”, zegt Yvonne. “André wil dit in stapjes aan z’n ma gaan brengen (Rachel lees je mee?!) want die slaat natuurlijk op tilt. Ook opmerkelijk: volgens Coldeweijer staat Monique zelfs open voor een gesprek met Rachel. “😱 wat ik daarvoor over heb om bij te mogen zijn… 🤣 Hoe dit afloopt zie je weer in het vervolg van Goede Hazes Slechte Hazes.”

Volgens Coldeweijer is aan haar bevestigd dat een bruiloft tussen André en Monique toch het slotstuk van de docu zou worden. “Nogmaals is bevestigd dat de laatste drie afleveringen zouden toewerken naar een bruiloft. Zoals ik al die tijd heb gezegd; André en Monique zouden echt gaan trouwen in de laatste aflevering van de docu. Op 12 december.”


het plan om te trouwen was er ook al na de door weekblad Privé onthulde vakantie in Amerika. Yvonne Coldeweijer. “Later heeft hij zich bedacht, omdat Rachel op hem heeft ingepraat. Na Thailand is hij dus weer afgehaakt. En nu gaat hij er weer helemaal voor. Klinkt betrouwbaar allemaal. Dus… Weer een nieuw aanzoek op 12-12?”

Ook Evert Santegoeds, hoofdredacteur weekblad Privé, zei gisterenavond aan de desk van Shownieuws vermoedt dat er een hereniging tussen Andre en Monique o stapel staat. “Het schijnt toch wel weer een doorstart te gaan worden en er schijnen toch wel weer extra afleveringen te komen van de docusoap. Het lijkt er alleszins op dat ze het weer gaan proberen. Monique is in therapie geweest bij dezelfde vrouw waar ook Leontine Borsato een hele tijd onder behandeling is geweest. Misschien dat ze dan nóg beter tegen hem opgewassen is, want zij komt natuurlijk al ster uit die docu. Daar is iedereen het wel over eens.”

vandaag viert Dre, het zoontje van Andre en Monique zijn zesde verjaardag. En dat gaat groots gevierd worden, laat moeder Monique op Instagram weten: “Ons aller grootste rijkdom. Vandaag wordt je 6. Ik vertel je vaak genoeg hoe dankbaar ik ben dat je voor ons gekozen hebt om jouw papa en mama te mogen zijn. En we doen er daarom alles aan om jou zo gelukkig mogelijk te maken, naast de lessen die je mee krijg om je zieltje te laten groeien. Vandaag heb jij je Harry Potter Birthday en het wordt een dag vol verrassingen lieve jongen! Ik houd van jou, Oneindig ❤️🌍” Ook vader Andre laat zich op Instagram niet onbetuigd. ”Mijn allerbeste vriendje is vandaag 6 geworden!❤️”, schrijft hij.

Afgelopen weekend was het gezin in Disneyland Parijs,