UIT DE KLEREN – Amerika’s ‘First Lady’ Kim Kardashian helpt man Kanye West bij eerste campagnebijeenkomst om president van Amerika te worden

0

Terwijl de Amerikaanse rapper Kanye West zich als presidentskandidaat presenteerde tijdens zijn eerste campagnebijeenkomst waarbij hij zich uitsprak tegen abortus en pornografie en op een gegeven moment zelf huilde deed zijn toekomstige First Lady, Kim Kardashian’ waar ze het beste in is: uit de kleren gaan in tranen uit.

De timing was perfect. terwijl man Kanye West zich presenteerde als Amerikaans presidentskandidaat Kim Kardashian (39) stuurde de toekomstige First Lady weinig verhullende foto’s de wereld in via haar Instagram om haar SKIMS-lijn te promoten.


De bijeenkomst in North Charleston in de staat South Carolina van presidentskandidaat Kanye West duurde iets meer dan een uur. Kanye sprak zich uit tegen abortus en stelde dat iemand die een kind baart een miljoen dollar zou moeten krijgen.

Het vaak verbijsterde publiek hoorde de rapper zeggen: “Het enige dat ons kan bevrijden, is door ons te houden aan de regels die ons zijn gegeven voor het beloofde land”, aldus West. „Abortus moet legaal zijn, want raad eens? De wet is toch niet van God, dus wat is wettigheid?”


Kanye was in tranen toen hij zei dat zijn vader aandrong op abortus toen Kanye’s moeder van hem zwanger was. “Mijn moeder heeft mijn leven gered. Er zou geen Kanye West zijn geweest omdat mijn vader het te druk had.”

Hij vertelde dook at hij zelf ook abortus overwoog toen zijn vrouw Kim Kardashian zwanger was van hun oudste dochter. “Ik heb bijna mijn dochter vermoord! Ik heb bijna mijn dochter vermoord!”, schreeuwde hij. “Ze had de pillen al in haar hand, totdat God zich tot mij keerde en zei dat als ik met zijn visie zou f*cken, hij dat ook met die van mij zou doen.” Na die opmerking zei hij “dat Kim hierna misschien wel van me wil scheiden, maar dan ben ik altijd blij dat ze North ter wereld heeft gebracht”.

West betoogde ook dat Harriet Tubman, een van de bekendste Amerikaanse bestrijders van de slavernij, “nooit slaven echt heeft bevrijd.” “Ze heeft de slaven laten werken voor andere witte mensen.”

Twee weken geleden kondigde Kanye aan aan dat hij een gooi wil doen naar het presidentschap van de VS. De partij van West wordt BDY genoemd. Die afkorting zou staan voor Birthday Party (Verjaardagspartij). De rapper steunde eerder het presidentschap van Trump.